Facebook Pixel Τρελός Μιλιβόγιεβιτς - Δείτε πώς βγήκε για δηλώσεις!
Ποδόσφαιρο
| 2015-10-21 01:00:00

Τρελός Μιλιβόγιεβιτς - Δείτε πώς βγήκε για δηλώσεις!

Τρελός Μιλιβόγιεβιτς - Δείτε πώς βγήκε για δηλώσεις!

Αυτό που έκανε ο Σέρβος του Ολυμπιακού, μετά τη σπουδαία νίκη μέσα στο Ζάγκρεμπ, θέλει ...άγνοια κινδύνου! Τι πήγε και φόρεσε για να μιλήσει σε Κροάτες δημοσιογράφους; Μάγκας!

Μικρή ένταση υπήρξε μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού στο Ζάγκρεμπ και συγκεκριμένα στο χώρο που οι παίκτες έκαναν δηλώσεις, αφού ο Λούκα Μιλιβόγιεβιτς εμφανίστηκε με καπελάκι του Ερυθρού Αστέρα, του μισητού αντιπάλου της Ντιναμό!

Μάλιστα, ο άσος του Ολυμπιακού δε ...μάσησε και πήγε να μιλήσει στους Κροάτες δημοσιογράφους φορώντας το καπέλο, ενώ είχε το θάρρος να απαντήσει "δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το πρόβλημα, πού είναι το κακό; Καπέλο του Ερυθρού Αστέρα φοράω", σε άνθρωπο της διοίκησης της Ντιναμό που του ζήτησε τον λόγο!

Εκείνη τη στιγμή, υπεύθυνοι ασφαλείας των γηπεδούχων, αλλά και η αστυνομία, θέλησαν να τον ανεβάσουν στο πούλμαν, ωστόσο ο Μιλιβόγιεβιτς ήταν απόλυτος: "Όχι, θα μιλήσω και στους Έλληνες δημοσιογράφους"!

Τελικά, ο "Μίλι" έκανε ξανά δηλώσεις και μετά μπήκε στο πούλμαν του Ολυμπιακού και έφυγε μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες, χωρίς να συμβεί το παραμικρό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Αρρωστάκι Μασάντο! Τι φοβερό έκανε μετά τη λήξη;


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags