Facebook Pixel Μεγάλη εθνική ομάδα έτοιμη να υπογράψει τον Ρανιέρι!
| 2016-02-27 16:30:00

Μεγάλη εθνική ομάδα έτοιμη να υπογράψει τον Ρανιέρι!

Μεγάλη εθνική ομάδα έτοιμη να υπογράψει τον Ρανιέρι!

Η πορεία του στη Λέστερ έχει εκτοξεύσει ξανά τις μετοχές του Ιταλού προπονητή.

Μετά το καταστροφικό του πέρασμα από τη χώρα μας που ομολογουμένως “τσαλάκωσε” το προφίλ του ο Ρανιέρι δεν έμεινε για πολύ άνεργος, αφού τον εμπιστεύθηκε η Λέστερ. Από τον Σεπτέμβρη λοιπόν κάνει μια τρελή πορεία και είναι ΑΚΟΜΑ πρώτη, διεκδικώντας με αξιώσεις το πρωτάθλημα. Πολλοί περίμεναν να... ξεφουσκώσει αλλά ο Ρανιέρι κρατάει την ομάδα σε καλό επίπεδο ετοιμότητας και φυσικής κατάστασης.

Όλα αυτά που έχει καταφέρει στους μήνες αυτούς τον έβγαλαν ξανά στη... βιτρίνα. Το όνομα του Ιταλού πλέον σύμφωνα με τη "Gazzetta dello Sport" είναι το επικρατέστερο μαζί με αυτό του Ντοναντόνι για να αποτελέσουν τον διάδοχο του Αντόνιο Κόντε στον πάγκο της Εθνικής Ιταλίας μετά το EURO στα γήπεδα της Γαλλίας!

Παράλληλα βγήκε στη δημοσιότητα και μια συνέντευξη του αρχισκόρερ Τζέιμι Βάρντι στη betfair που αναφέρεται με κολακευτικά λόγια για τον Ιταλό και αποκαλύπτει μερικές από τις συνήθειές του που κάνουν τη διαφορά φέτος στην ομάδα:

“Δεν κοιμάται τα βράδια, είναι σε θέση να δει μέχρι και 60 clip ενός μόνο παίκτη που θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Και την επόμενη ημέρα μας διηγείται όλες τις κινήσεις του. Όταν έρχεται για να μας μιλήσει για θέματα τακτικής είναι ικανός να μας μιλάει για έναν μόνο αντίπαλο συγκεκριμένα, λέγοντάς μας ότι σε 49 περιπτώσεις κινείται έτσι και σε 11 άλλες διαφορετικά.

Είναι εκπληκτικός, δεν μου είχε συμβεί ποτέ να έχω έναν τέτοιο προπονητή, τέτοιο λάτρη της τελειότητας. Μας βοηθάει πάρα πολύ στην προετοιμασία των αγώνων".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags