Facebook Pixel Παίρνει μέτρα - Αυτούς τελειώνει ο Αλαφούζος!
| 2016-03-16 12:00:00

Παίρνει μέτρα - Αυτούς τελειώνει ο Αλαφούζος!

Παίρνει μέτρα - Αυτούς τελειώνει ο Αλαφούζος!

Αποφασισμένος για ξεσκαρτάρισμα ο Γιάννης Αλαφούζος που τα δίνει όλα για να λύσει τα συμβόλαια δύο παικτών που έχουν απογοητεύσει...

Ο Παναθηναϊκός έχει πραγματοποιήσει απογοητευτική πορεία την φετινή σεζόν και το αποκορύφωμα ήταν η ήττα από τον Ολυμπιακό, αλλά και ο αποκλεισμός από τον Ατρόμητο στο κύπελλο.

Οι μεταγραφές του καλοκαιριού, όπως ο Εσιέν και ο Βέμερ, δεν βγήκαν στον Γιάννη Αλαφούζο που έχει αποφασίσει να κάνει ό,τι μπορεί για να "καθαρίσει" το ρόστερ και να τελειώσει παίκτες που δεν προσφέρουν και δεν υπολογίζονται από τον Αντρέα Στραματσόνι.

Μετά και από το επεισόδιο του Μίκαελ Εσιέν με τον Ιταλό κόουτς στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ο πρόεδρος των Πράσινων έχει κινήσει τις διαδικασίες για την λύση του συμβολαίου του Γκανέζου, ο οποίος πολύ δύσκολα θα αγωνιστεί ξανά με την φανέλα του "τριφυλλιού".

Παρόμοια υπόθεση είναι και αυτή του Γενς Βέμερ, ο οποίος είναι σα να μην υπάρχει στους Πράσινους και δεν υπολογίζεται καθόλου από τον Στραματσόνι, κάτι που σημαίνει ότι και αυτός αναμένεται να δει την πόρτα της εξόδου.

Βέβαια, από τον Παναθηναϊκό δεν αποκλείουν και το ενδεχόμενο να συζητήσουν με άλλους συλλόγους για τυχόν ενδιαφέρον για τους δύο προαναφερθέντες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags