Facebook Pixel "Αβαντάρει" Ολυμπιακό αντί Παναθηναϊκού ο "Σάρας"!
Μπάσκετ
| 2017-02-08 18:57:00

"Αβαντάρει" Ολυμπιακό αντί Παναθηναϊκού ο "Σάρας"!

"Αβαντάρει" Ολυμπιακό αντί Παναθηναϊκού ο "Σάρας"!

Διαβάστε τι δήλωσε ο Λιθουανός τεχνικός σχετικά με τις δυο ομάδες...

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους αγαπήθηκε όσο λίγοι φορώντας τη φανέλα του Παναθηναϊκού, ωστόσο πλέον είναι προπονητής και βλέπει τα πράγματα πιο αποστασιοποθημένα.

Ο Λιθουανός τεχνικός έκανε τις προβλέψεις του για το Final 4 της Ευρωλίγκας και εξέφρασε την εκτίμησή του πως ο Ολυμπιακός έχει πολλές πιθανότητες να βρεθεί εκεί μαζί με Φενέρμπαχτσε, ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Ρεάλ Μαδρίτης.

Επίσης, ο "Σάρας" ευχήθηκε να δει και τον Παναθηναϊκό να προκρίνεται, αλλά κάτι τέτοιο θα είναι έκπληξη, όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

«Μιλήσαμε μία φορά και καταθέσαμε τις ιδέες μας. Εγώ είχα τις δικές μου και εκείνοι τις δικές τους. Ωστόσο, δεν γινόταν να συνεχίσουμε τις συζητήσεις γιατί σε κάποια πράγματα δεν ταιριάζαμε. Τρέφω μεγάλο σεβασμό γι’ αυτό τον σύλλογο, αλλά και τους ανθρώπους που δουλεύουν εκεί», δήλωσε αρχικά ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στον ραδιοφωνικό σταθμό «Cadena COPE» με αφορμή τις συζητήσεις που είχε με την Μπαρτσελόνα το φετινό καλοκαίρι, ενώ στη συνέχεια ερωτήθηκε για το ποιες ομάδες περιμένει να δει στο φετινό Final 4 της Ευρωλίγκας:

«Στο Final 4 θα είναι οι ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ρεάλ Μαδρίτης, Φενέρμπαχτσε και ίσως και ο Ολυμπιακός… Ελπίζω να δω και τον Παναθηναϊκό, αλλά θα ήταν έκπληξη αν πάει εκεί. Αυτή τη στιγμή η Μπασκόνια περνά μία δύσκολη περίοδο, ωστόσο είναι μία ομάδα με πολύ ταλέντο, αθλητική και πολύ καλά προπονημένη. Όπως πάντα, οι εγκαταστάσεις της είναι φανταστικές».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags