Facebook Pixel Οι τελευταίες εξελίξεις για Ιντέγε: Οι πιέσεις του παίκτη, το «όχι» και η Οσμάνλισπορ!
| 2017-02-21 18:35:00

Οι τελευταίες εξελίξεις για Ιντέγε: Οι πιέσεις του παίκτη, το «όχι» και η Οσμάνλισπορ!

Οι τελευταίες εξελίξεις για Ιντέγε: Οι πιέσεις του παίκτη, το «όχι» και η Οσμάνλισπορ!

Διαβάστε τι συμβαίνει με τη μεταγραφή του Νιγηριανού άσου στην Κίνα και γιατί δεν έχει κλείσει ακόμα. Υπάρχει περίπτωση να χαλάσει;

Ώρες για να φύγει από την Ελλάδα φαίνεται πως μετράει πλέον ο Μπράουν Ιντέγε, ο οποίος έχει συμφωνήσει σε όλα με την Tianjin Teda για τριετές συμβόλαιο που θα του αποφέρει περίπου 12 εκατομμύρια ευρώ και απλά περιμένει το «οκ» του Ολυμπιακού!

Αυτή τη στιγμή όμως, παρά τις έντονες πιέσεις τόσο του παίκτη όσο και των μάνατζερ του, ακόμα δεν υπάρχει συμφωνία των Πειραιωτών με τους Κινέζους, αφού η πρόταση που έχει έρθει (10 εκατομμύρια ευρώ) δεν ικανοποιεί.

Ωστόσο, όλα δείχνουν πως το deal θα κλείσει άμεσα και ότι ο παίκτης θα φύγει με πρόταση λίγο πιο υψηλή, αν και ο Ολυμπιακός είχε ζητήσει αρχικά 15 εκατομμύρια ευρώ.

Οι συζητήσεις πάντως «τρέχουν» και το ενδεχόμενο να χαλάσει η μεταγραφή θεωρείται… απίθανο. Μάλιστα, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως απομένει μόνο η ανακοίνωση, κάτι που σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός δεν θα έχει στην αποστολή για το ματς της Πέμπτης με την Οσμάνλισπορ τον Ιντέγε!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags