Facebook Pixel Απίστευτος «Ραπτό»: "Περιττή η μεταγραφή Μακ για τον ΠΑΟΚ" - "Μεγάλη μαγκιά του Χάσι με Ρισβάνη"!
| 2017-07-09 23:32:00

Απίστευτος «Ραπτό»: "Περιττή η μεταγραφή Μακ για τον ΠΑΟΚ" - "Μεγάλη μαγκιά του Χάσι με Ρισβάνη"!

Απίστευτος «Ραπτό»: "Περιττή η μεταγραφή Μακ για τον ΠΑΟΚ" - "Μεγάλη μαγκιά του Χάσι με Ρισβάνη"!

Ατάκες που θα προκαλέσουν συζητήσεις από τον Κωστή Ραπτόπουλο στο sportdog.gr για τη μεγάλη μεταγραφή του ΠΑΟΚ αλλά και τις αποφάσεις του Μπέσνικ Χάσι στον Ολυμπιακό.

Ο Μακ αποτελεί την καλύτερη μεταγραφική κίνηση του ΠΑΟΚ το φετινό καλοκαίρι, είναι το ταβάνι, δεν περιμένω να κάνει κάτι καλύτερο από αυτό.

Στο αισιόδοξο 4-4-2 του Στανόγεβιτς, νομίζω ότι είναι πολύ καλή λύση για δεύτερος επιθετικός. Αλλά έχω την εντύπωση ότι και η θέση του Πέλκα είναι δεύτερος επιθετικός, κάτι που υποστήριζα από πέρσι. Και μάλιστα είχα πει από τότε ότι θα έπρεπε να βρει ομάδα που να παίζει με δύο επιθετικούς, προκειμένου να είναι δίπλα σε κάποιον σέντερ φορ που να κάνει μικρότερη κίνηση. Είναι πολύ καλός στα πρώτα μέτρα και στην εκτέλεση, γιατί βάζει εύκολα την μπάλα στα δίχτυα.

Οπότε ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να καλύψει αυτή τη μεταγραφή εκ των έσω, καθώς τον δεύτερο σέντερ φορ μπορούσε να κάνει και ο Ενρίκε. Γιατί είναι πολύτιμος αν τον απαλλάξει από τα μαρκαρίσματα ως δεύτερος επιθετικός, αφού όταν παίζει με έναν επιθετικό ο ΠΑΟΚ και ο Ενρίκε είναι στα πλάγια και συμμετέχει στο μαρκάρισμα, ειναι επιρρεπής για κάρτες και αποβολή.

Με άλλα λόγια ήταν περιττή μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ ο Μακ, δεν χρειαζόταν να γίνει, αφού μπορούσε να καλύψει τις ανάγκες αυτή της θέσης με δύο παίκτες που έχει ήδη στο ρόστερ του. Ο ΠΑΟΚ χρειαζόταν 3 παίκτες για τον άξονα: έναν σέντερ μπακ με ποιότητα, μυαλό και πνευματική υπεροχή, έναν πολύ καλύτερο κόφτη από τον Κάνιας και ένα 8άρι με στοιχεία 10αριου. Δηλαδή έναν αδύνατο Μπίσεσβαρ. Συνεπώς η μεταγραφή του Μακ είναι περιττή, καθώς υπάρχουν ήδη δύο παίκτες που είναι μανούλα για να τρέχουν στο πλάι του Πρίγιοβιτς.

Στο θέμα του τερματοφύλακα, δεν ξέρω γιατί το κούρασαν τόσο με τον Οτσόα και τον Ρέι και τελικά πήραν τον δεύτερο. Ας έδιναν 200 χιλ. ευρώ στον Πανόπουλο και να έπαιρναν τον Ζίφκοβιτς για τρία χρόνια, που είναι καλός και σταθερός τερματοφύλακας. Ο Πασχαλάκης που ήθελαν είναι σαν τον Γκούφι. Στα 29 χρόνια του δεν έγινε ποτέ βασικός σε κάποια ομάδα γιατί μπορεί να κάνει 3 μεγάλες αποκρούσεις και στην επόμενη να βάλει μόνος του την μπάλα στα δίχτυα.

Όσον αφορά τον Ολυμπιακό και τις αποφάσεις του Χάσι για τους παίκτες, ο Αλβανός προπονητής θα έχει κάνει μεγάλη κίνηση με το να διώξει τον ρηχό Ανσαριφάρντ (έδειξε ότι δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στο βάρος της μεγαλύτερης φανέλας). Αλλά μεγαλύτερη μαγκιά είναι που πέταξε στα σκουπίδια τον αργό χαμηλά Ρισβάνη. Ο Ρισβάνης είναι τόσο αργός χαμηλά, που θεωρώ γρηγορότερους τους Μποτία και Ντα Κόστα. Ο Βιάνα επίσης φεύγει, που ήταν η χαρά του σέντερ φορ. Όσο για τον Γιαννιώτα, νομίζω ότι με την κίνηση να τον κόψει ο Χάσι, έδωσε στον Μαρινάκη το στίγμα ότι για εκείνη τη θέση έχει μεγαλύτερες απαιτήσεις. Με τον τρόπο του τού λέει "Πάρε μου κάτι πολύ καλό εκεί". Και μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση που θέλει να φέρει παίκτες γρήγορους και διώχνει τους αργούς. Ο Ολυμπιακός χρειάζεται ταχύτητα.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags