Facebook Pixel Μίχελ: "Γι' αυτό δέχτηκα την πρόταση του Σαββίδη"!
| 2017-07-28 23:33:00

Μίχελ: "Γι' αυτό δέχτηκα την πρόταση του Σαββίδη"!

Μίχελ: "Γι' αυτό δέχτηκα την πρόταση του Σαββίδη"!

Tους λόγους για τους οποίους δέχτηκε την πρόταση του Ιβάν Σαββίδη για να πάει στον ΠΑΟΚ αποκάλυψε ο Λούμπος Μίχελ.

Αναλυτικά όσα είπε ο αθλητικός διευθυντής του Δικεφάλου του Βορρά στο «football24.ua»:

Για τον αγώνα με την Ολιμπίκ: «Το αποτέλεσμα μπορούμε να πούμε ότι ήταν θετικό. Η Ολιμπίκ παρουσιάστηκε πολύ πειθαρχημένη παίζοντας επιθετικά. Ο ΠΑΟΚ για μεγάλο διάστημα του αγώνα δεν μπορούσε να διαχειριστεί τον αντίπαλο. Πετύχαμε όμως το εκτός έδρας γκολ και αυτό είναι το σημαντικό. Στην Θεσσαλονίκη θα δούμε ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι».

Για το ποιους παίκτες της ουκρανικής ομάδας θυμόταν: «Τον Μακαράτζε, τον Μπογκντάνοφ και τον Μόχα. Ίσως να ξεχνάω κάποιους, αλλά θυμάμαι τρεις-τέσσερις παίκτες τους όχι περισσότερους». 

Για το αν συνάντησε γνώριμα πρόσωπα στο Κίεβο: «Μόνο στο γήπεδο. Ήρθαν ο Ιγκόρ Ντουλιάι και ο Βιάτσεσλαβ Σέβτσουκ και θυμηθήκαμε τα παλιά, όταν η Σαχτάρ αγωνιζόταν στο υψηλότερο επίπεδο…».

Για τους λόγους που έφυγε από την Σαχτάρ και αποδέχθηκε την πρόταση του ΠΑΟΚ: «Στη ζωή μερικές φορές πρέπει να κάνεις αλλαγές. Είχα μια προσφορά από τον ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, και αποφάσισα να δοκιμάσω τον εαυτό μου σε μια νέα χώρα, μια νέα ομάδα, μια νέα θέση. Άλλωστε και η πολιτική κατάσταση στην Ουκρανία ήταν τέτοια που το ποδόσφαιρο ήταν σε δύσκολες συνθήκες. Έτσι πήρα την απόφαση ότι θα ήταν καλύτερα αν δεχτώ μια νέα πρόκληση».

Για τις αρμοδιότητες που έχει στον ΠΑΟΚ: «Τώρα έχει μεγαλύτερη ευθύνη, περισσότερη δουλειά, ένα ευρύτερο φάσμα δραστηριοτήτων. Αλλά τίποτα εντελώς νέο για εμένα». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags