Facebook Pixel Τι λέει η διοίκηση της ΑΕΚ για την κλήρωση;
| 2017-08-25 15:17:00

Τι λέει η διοίκηση της ΑΕΚ για την κλήρωση;

Τι λέει η διοίκηση της ΑΕΚ για την κλήρωση;

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ Μηνάς Λυσσάνδρου σε δηλώσεις του τόνισε πως ο όμιλος αφήνει περιθώρια αισιοδοξίας για την Ένωση. Τι είπε για τις μεταγραφές;

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της Cosmotesport

«Θεωρώ ότι είναι μία κλήρωση που καλύπτει όλα τα «θέλω» μιας ομάδας. Έχει τη λάμψη και την ιδιαιτερότητα της Μίλαν, όμως από κει και πέρα οι υπόλοιπες ομάδες νομίζω ξεκινάνε από την ίδια αφετηρία.

Ο όμιλος συνδυάζει το εμπορικό κομμάτι και μας δίνει τη δυνατότητα να προκριθούμε. Η Μίλαν δεν είναι απλά το φαβορί για να περάσει, αλλά είναι φαβορί για να πάρει το τρόπαιο- μαζί με την Άρσεναλ και, ενδεχομένως, η Λιόν που γίνεται ο τελικός στην έδρα της. Δε λέω πως η Μίλαν είναι εκτός συναγωνισμού και ότι θα τη φοβηθούμε, αλλά όπως και να το κάνουμε είναι το φαβορί.

Την Ριέκα την γνωρίζουμε από τις αναμετρήσεις της κόντρα στον Ολυμπιακό και έχουμε αρκετά στοχεία γι' αυτήν, ενώ η Αούστρια είναι μια ομάδα που δεν απέκλεισε και κανένα μεγαθήριο για να βρεθεί στους ομίλους.

Είναι ένας όμιλος που μας κλείνει το μάτι για κάτι καλό».

Ερωτηθείς για το γεγονός πως η ΑΕΚ επιστρέφει εκεί που την είχαμε συνηθίσει, είπε: «Εμείς τα τελευταία χρονια προσπαθούμε να πιάνουμε μικρούς στόχους και με μεθοδική δουλειά να προχωράμε βήμα- βήμα παρακάτω και να επανέρθουμε εκεί που πρεσβεύει το σήμα και η ιστορία της ομάδας.Είναι μεγάλο βήμα η επιστροφή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ξεκινήσαμε θέλοντας να μπούμε στο Champions League το οποίο ήταν ένα όνειρο. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε, όμως είπαμε ότι το Europa δεν είναι όνειρο, αλλά ρεσλιστικός στόχος.»

Αναφορικά με τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας, τόνισε: «Δε θα ήθελα να μιλήσω για τα μερταγραφικά, απλά θέλω να διαβεβαιώσω τους πάντες πως καμία απόφαση δεν παίρνεται με συναισθηματικά κριτήρια- ούτε στην υπέρτατη χαρά ούτε στη λύπη. Ξέρουμε τι θέλει ο κόσμος, ξέρουμε τι θέλουμε κι εμείς. Τα πάντα θ' αναλυθούν και θα δούμε τι είναι καλύτερο για την ομάδα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags