Facebook Pixel Sportdog.gr | Δραματικές ώρες στον ΠΑΟ - Η «επανάσταση» των παικτών και το «αντίο» του Μαρίνου
| 2017-09-27 10:46:00

Δραματικές ώρες στον ΠΑΟ - Η «επανάσταση» των παικτών και το «αντίο» του Μαρίνου

Sportdog Team
Δραματικές ώρες στον ΠΑΟ - Η «επανάσταση» των παικτών και το «αντίο» του Μαρίνου

Οι εξελίξεις «καυτές» και πρωτοφανείς για την ιστορία του συλλόγου.

Μπορεί ο Μαρίνος Ουζουνίδης να ενημερώθηκε επίσημα χθες από άνθρωπο της διοίκησης του Παναθηναϊκού ότι πλέον σταματάει η χρηματοδότηση της ομάδας, με ό,τι αυτό συνεπάγεται, ωστόσο ο Έλληνας τεχνικός δεν εξέφρασε ακόμα την επιθυμία να αποχωρήσει από το Τριφύλλι.

Πάντως, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sportdog.gr, ο κόουτς των Πράσινων βρίσκεται στα όριά του μετά τις τελευταίες δραματικές εξελίξεις και δεν είναι αποφασισμένος να μείνει μέχρι τέλους στο καράβι που βουλιάζει.

Ο Έλληνας τεχνικός φαίνεται πως μετράει αντίστροφα για να πει το πικρό «αντίο», καθώς είναι θέμα χρόνου να προκύψουν σοβαρά προβλήματα στο σύλλογο, μετά την απόφαση της διοίκησης να σταματήσει να ενισχύει την ομάδα οικονομικά.

Όπως γίνεται αντιληπτό, είναι θέμα χρόνου να προκύψουν οι πρώτες προσφυγές ποδοσφαιριστών και σε αυτή την περίπτωση ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν πρόκειται ούτε να σταματήσει τους παίκτες του, ούτε να συνεχίσει να κάνει τον... ήρωα σε μια μια ομάδα που διαλύεται.

Εξάλλου, τον Γενάρη το πλάνο προβλέπει μαζικές αποχωρήσεις παικτών, προκειμένου να μπει ρευστό στα ταμεία του συλλόγου και να βγει η σεζόν, κάτι που, βεβαίως, ο Έλληνας τεχνικός δε θέλει να φαντάζεται. Η ομάδα του, δηλαδή, να αποδυναμωθεί πλήρως στα μέσα της σεζόν και να αναγκαστεί με φτωχό ρόστερ να βγάλει μια χρονιά που ήδη έχει ξεκινήσει στραβά.

Το πιο πιθανό είναι, βέβαια, ο Μαρίνος Ουζουνίδης να περιμένει μήπως και προκύψουν εξελίξεις στο διοικητικό κομμάτι, αλλά όσο περνάει ο καιρός και η κατάσταση δυσχεραίνει, πολύ δύσκολα θα κάνει άλλη υπομονή. Μόλις οι παίκτες «επαναστατήσουν» στα αποδυτήρια, κάτι που είναι θέμα χρόνου να συμβεί, με τα υπάρχοντα δεδομένα, ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να καταθέσει την παραίτησή του.

Είναι, άλλωστε, δεδομένο πως άλλος τεχνικός στη θέση του θα είχε αποχωρήσει πολύ νωρίτερα, αλλά ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι συναισθηματικά δεμένος με τη συγκεκριμένη ομάδα και του είναι πολύ δύσκολο να φύγει σε αυτή την κρίσιμη περίοδο.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags