Facebook Pixel Ο Τύπος της Φιλαδέλφειας κράζει τον δήμαρχο για τα αντισταθμιστικά οφέλη από το γήπεδο της ΑΕΚ
| 2017-10-14 17:32:00

Καυστικό σχόλιο από Φιλαδέλφεια λόγω ΑΕΚ! «Είχε πρόταση και την πέταξε»

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Καυστικό σχόλιο από Φιλαδέλφεια λόγω ΑΕΚ! «Είχε πρόταση και την πέταξε»

Αναφορά στα αντισταθμιστικά οφέλη από το γήπεδο της Ένωσης στον Τύπο της Φιλαδέλφειας με αφορμή την πολεμική του Δήμου.

Μεγάλος θόρυβος έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες, λόγω της θέσης που πήρε η τοπική αρχή,στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο, για την υπογειοποίηση έξω από το υπό ανέγερση γήπεδο της ΑΕΚ . Η διοίκηση του Δήμου έκανε αρνητική εισήγηση για το έργο, το οποίο είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την Αγιά Σοφιά, δείχνοντας, για μία ακόμα φορά, εχθρικότητα απέναντι στην Ένωση. Έτσι μεταφράζουν οι οπαδοί της την μονίμως αρνητική στάση του Άρη Βασιλόπουλου.

Στις τάξεις των φίλων της ΑΕΚ δημιουργήθηκε νέος εκνευρισμός για τον Δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας. Όπως φαίνεται όμως και στην περιοχή δεν βλέπουν με καλό μάτι την αδιάλλακτη πολιτική του.

Στην διαδικτυακή έκδοση της εφημερίδας Fx-news υπάρχει ανάρτηση που τιτλοφορείται ως «Τα αντισταθμιστικά, η απλή αναλογική και ο κυρ. Παναγιώτης!». Το κείμενο αναφέρεται στα«αντισταθμιστικά» που η ΑΕΚ θα «δώσει» για την παραχώρηση από το κράτος 4,793 στρεμμάτων και στο οξύμωρο της υπόθεσης, ότι ο Δήμος «προχώρησε» μια παλαιότερη έτοιμη μελέτη ολικής ανάπλασης του άλσους Νέας Φιλαδέλφειας, που είχε συνταχθεί το 2008, για την οποία εξασφάλισε χρηματοδότηση ύψους 800.000 Ευρώ.

Στην ανάρτηση εκφράζεται η αμφιβολία για το κατά πόσον θα μπορέσει να γίνει η ανάπλαση, μετά την εχθρική στάση που τηρεί ο Δήμος απέναντι στην Περιφέρεια με αφορμή την αρνητική εισήγηση για την υπογειοποίηση. Στο τέλος του σχολίου του fx-news.gr αναπαράγεται ρεπορτάζ του Μαρτίου, στο οποίο επισημαίνεται, ότι με τη στάση του ο Δήμος δεν κέρδισε τίποτα για τους πολίτες της Φιλαδέλφειας. Ειδικά για το θέμα των σκουπιδιών, πάνω στο οποίο θα βασίσει την αντεπίθεσή της η ΑΕΚ, αναφέρεται, ότι η τοπική αρχή είχε πρόταση από την κυβέρνηση και την πέταξε.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags