Ο πολύ ισχυρός τυφώνας «Οφηλία» κατέστρεψε ό,τι βρήκε στο δρόμο του, αφήνοντας πίσω του πολύ μεγάλες ζημιές στην Ιρλανδία, με θύμα του και το γήπεδο της Κορκ Σίτι.
Οι προβλέψεις δείχνουν ότι οι άνεμοι φτάνουν τα 195 χιλιόμετρα την ώρα, με αποτέλεσμα να κλείσουν τα σχολεία στη χώρα, ενώ στη θάλασσα τα κύματα φτάνουν σε ύψος ακόμη και 10 μέτρα, με αποτέλεσμα να εκδοθεί απαγόρευση κυκλοφορίας για μοτοσικλετιστές και ποδηλάτες.
Επίσης, ξέσπασε, εκτός των άλλων και στο γήπεδο της Κορκ Σίτι, διαλύοντας το σκέπαστρο στη μία πλευρά της εγκατάστασης και πετώντας το πάνω στα καθίσματα. Έτσι η χθεσινή αναμέτρηση με την Ντέρικ Σίτι αναβλήθηκε για σήμερα, αλλά είναι αμφίβολη η διεξαγωγή της εξαιτίας των μεγάλων καταστροφών.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο