Facebook Pixel Sportdog.gr | Παικταρά από Βραζιλία ο Ολυμπιακός – Ζητάνε τρελά λεφτά, έτσι θα βρει «χρυσάφι» για να πληρώσει!
| 2018-08-01 23:40:00

Παικταρά από Βραζιλία ο Ολυμπιακός – Ζητάνε τρελά λεφτά, έτσι θα βρει «χρυσάφι» για να πληρώσει!

του Παναγιώτη Νικολάου
Παικταρά από Βραζιλία ο Ολυμπιακός – Ζητάνε τρελά λεφτά, έτσι θα βρει «χρυσάφι» για να πληρώσει!

Τον χτυπάνε ομαδάρες της Ευρώπης. Θα έρθει;

Απόλυτα… ησυχία επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού, καθώς δεν διαρρέεται το παραμικρό, αν και οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχουν φορτσάρει και παλεύουν για τη μεταγραφή του χαφ.

Την συγκεκριμένη προσθήκη έχει θέσει άλλωστε ως προτεραιότητα ο Πέδρο Μαρτίνς και σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sportdog.gr, στο Λιμάνι τις τελευταίες ημέρες κυνηγούν μία δύσκολη περίπτωση, ανάλογων δεδομένων με τον Γουίλιαν Αράο που ναυάγησε την τελευταία στιγμή.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες από την «Χώρα του Καφέ», τις τελευταίες ώρες υπάρχει… έντονη κινητικότητα για τον Γκάμπριελ της Κορίνθιας, ο οποίος βρίσκεται εδώ και καιρό στην ερυθρόλευκη λίστα και ο οποίος είναι «8αρι» και όχι «6αρι».

Ο 25χρονος άσος ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας του στην πορεία προς τον τίτλο και μοιραία δεν πρόκειται για «οικονομική» περίπτωση. Η Κορίνθιανς τον απέκτησε τον Ιανουάριο του '17 από την Μόντε Αζούλ έναντι περίπου 2 εκατ. ευρώ, ενώ ο παίκτης έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020. Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες η Μπενφίκα έκανε κίνηση για να τον αποκτήσει, όμως οι Βραζιλιάνοι δεν δέχθηκαν την πρόταση των 5 εκατομμυρίων ευρώ!

Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι προσφάτως η Κορίνθιανς πούλησε στη Σαχτάρ τον έτερο αμυντικό της χαφ, τον Μαϊκόν, έναντι 7 εκατ. ευρώ και σίγουρα δεν πρόκειται να αποχωριστεί τον Γκάμπριελ χωρίς να ικανοποιηθεί πλήρως στο οικονομικό κομμάτι.

«Βαρίδι» οι κομμένοι, έτσι θα βγάλει εκατομμύρια!

Στασιμότητα επικρατεί στον Ολυμπιακό και με τους «κομμένους», καθώς αν και έχουμε μπει πλέον στον Αύγουστο, δεν υπάρχει κάποια σοβαρή πρόταση για τους παίκτες που βρίσκονται στου Ρέντη και προπονούνται μόνοι τους.

Πρόκειται για φυσικά για ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα και σοβαρά οικονομικό βαρίδι, καθώς τα συμβόλαια τους κοστίζουν πάρα πολλά χρήματα, τα οποία εάν καταφέρουν οι Πειραιώτες να τα περιορίσουν, τότε θα μπορούν να κινηθούν πιο άνετα και στις μεταγραφές.

Στη λίστα των… κομμένων, συμπεριλαμβάνονται φυσικά και παίκτες που θεωρούνται «φευγάτοι» όπως για παράδειγμα ο Πάρντο! Παίκτες που έχουν ενεργό ρόλο στο ρόστερ, αλλά στο Λιμάνι θα ήθελαν να τους πουλήσουν πριν ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ματ από Μαρινάκη - «Πήρε» ζωντανό θρύλο για το «μπαμ» από Αργεντινή - Τρελή τράμπα για τον...

«Γουστάρει» τα κόκκινα ο παικταράς - Οργιάζουν οι φήμες - «Κλοπή» από άλλη ελληνική ομάδα;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags