Facebook Pixel Αδιανόητο αυτό που συμβαίνει με τη «βόμβα» Μαρινάκη - Πληροφορίες-φωτιά για τον «εκλεκτό», πότε έρχεται
| 2018-08-29 13:00:00

Αδιανόητο τι συμβαίνει με τη «βόμβα» Μαρινάκη - Πληροφορίες-φωτιά για τον «εκλεκτό», πότε έρχεται

του Παναγιώτη Νικολάου
Αδιανόητο τι συμβαίνει με τη «βόμβα» Μαρινάκη - Πληροφορίες-φωτιά για τον «εκλεκτό», πότε έρχεται

Ποιοι «φέρνουν» τον παικταρά στον Ολυμπιακό. 

Όλη η πιάτσα ψάχνεται να «ανακαλύψει» ποιος είναι ο «εκλεκτός» του Ολυμπιακού για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης. Ακόμα δεν έχει διαρρεύσει το όνομά του, ωστόσο τα σενάρια για τη… βόμβα που θέλει να ρίξει ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο τέλος των μεταγραφών δίνουν και παίρνουν. Και όπως όλα δείχνουν δεν πρόκειται για κάποια περίπτωση που έχει γραφτεί στον Τύπο.

Ήδη, άλλωστε, υπάρχουν αρκετά ονόματα που έχουν «καεί» για διάφορους λόγους. Του Λάζαρ Μάρκοβιτς φέρεται να έχει «κοπεί» από τον Ολυμπιακό, για τον Μπόγιαν Κρκιτς υπήρξε κατηγορηματική διάψευση από τους Πειραιώτες, ενώ του Σοφιάν Φεγκουλί μοιάζει απίθανη περίπτωση υπό την έννοια ότι πρόκειται για έναν παίκτη που έχει ακόμα τέσσερα χρόνια συμβόλαιο με τη Γαλατασαράι και έχει να λαβαίνει 14 εκατ. ευρώ.

Από την άλλη, η επιλογή του Μπεν Αρφά δείχνει να έχει αρκετές πιθανότητες, καθώς υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν ότι όντως στο λιμάνι έχουν ασχοληθεί σοβαρά με τον Γάλλο σούπερ σταρ. Πάντως, την ίδια ώρα, άλλες «πηγές» λένε ότι το μεγάλο «μπαμ» αναμένεται να σκάσει από την Ιβηρική.

Όπως και να έχει, το μόνο σίγουρο στην παρούσα φάση είναι ότι το... φιτίλι θα ανάψει από τον Βαγγέλη Μαρινάκη μόνο αν ο Ολυμπιακός περάσει την Πέμπτη την Μπέρνλι. Διαφορετικά υπάρχει plan b που προβλέπει μεν την απόκτηση παίκτη, αλλά όχι από το «πάνω ράφι».

Αυτοί «φέρνουν» τον παικταρά

Σε ό,τι αφορά το μέτωπο των αποδεσμεύσεων, δεν υπάρχει καμία κινητικότητα για τους Παναγιώτη Ταχτσίδη και Γιάννη Γιαννιώτα, ενώ τα μεγάλα «αγκάθια» είναι αυτά των Αντρέ Μάρτινς και Φελίπε Πάρντο που θέλουν να μείνουν ελεύθεροι και έχουν μεγάλα συμβόλαια.

Πάντως, αν καταφέρουν στο λιμάνι να βρουν τη «χρυσή τομή» με τους δύο παίκτες και να αποδεσμευτούν από τα συμβόλαιά τους, τότε θα εξοικονομηθούν τα χρήματα που χρειάζονται για γίνει η μεγάλη μεταγραφή του εξτρέμ.

Ευαγγέλου και Καραμάνος

Στο μεταξύ, ο νεαρός Στέφανος Ευαγγέλου εκτιμάται ότι θα πάει δανεικός στη Λαμία, παρότι αρχικά φαινόταν πως θα συνεχίσει στον ΠΑΣ Γιάννινα. Πάντως, ο «Άγιας της Ηπείρου» δεν αποκλείεται να «χτυπήσει» τον Τάσο Καραμάνο, ο οποίος έμεινε ελεύθερος χθες από τον Ολυμπιακό. Αν και ο Έλληνας φορ έχει καλύτερη πρόταση στα χέρια του από τη Λαμία. Πάντως, ο παίκτης δείχνει να έχει ως προτεραιότητα το εξωτερικό. Όπως και να έχει, στον Πειραιά δείχνουν να μην ασχολούνται, πλέον, με τον νεαρό επιθετικό, αν και το πού τελικά θα συνεχίσει την καριέρα του μπορεί να σημαίνει πολλά…

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags