Facebook Pixel Sportdog.gr | Ραγδαίες εξελίξεις στο ποδόσφαιρο - «Πόλεμος» μέχρις εσχάτων Μελισσανίδη-Μαρινάκη, «κόλαση» παντού
| 2018-09-10 23:45:00

Ραγδαίες εξελίξεις στο ποδόσφαιρο - «Πόλεμος» μέχρις εσχάτων Μελισσανίδη-Μαρινάκη, «κόλαση» παντού

του Παναγιώτη Νικολάου
Ραγδαίες εξελίξεις στο ποδόσφαιρο - «Πόλεμος» μέχρις εσχάτων Μελισσανίδη-Μαρινάκη, «κόλαση» παντού

Ο Λάζαρος ξέθαψε πάλι το τσεκούρι και όλα ροντέο στην ΕΠΟ. 

Μία σημαντική νίκη… πανηγυρίζουν Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και Ολυμπιακός, μετά την απόφαση της Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών, να απορρίψει την προσφυγή της ΑΕΚ εναντίον του ποδοσφαιριστή.

Θυμίζουμε ότι η Ένωση είχε ζητήσει την τιμωρία του παίκτη και αποζημίωση από τη στιγμή που ο διεθνής συνεχίζει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, υποστηρίζοντας ότι έχει υπογράψει δύο συμβόλαια, ωστόσο η Επιτροπή δικαίωσε τον Λάζαρο και θεώρησε ότι δεν ισχύει το συμβόλαιό του με τους κιτρινόμαυρους.

Η εξέλιξη αυτή, η οποία ήταν απολύτως αναμενόμενη και το Sportdog.gr σας είχε ενημερώσει από την πρώτη στιγμή τόσο για την έκβαση της υπόθεσης όσο και για το γεγονός πως θα υπάρξει και δεύτερη… μάχη στο Διαιτητικό Δικαστήριο, προκάλεσε τον έντονο εκνευρισμό των Κιτρινόμαυρων.

Στην ΑΕΚ ετοιμάζονται να κυνηγήσουν την υπόθεση μέχρι τέλους και συνεπώς και την τιμωρία του Λάζαρου, όπως ανέφεραν και στην επίσημη ανακοίνωσή τους, καθώς στη νέα προσφυγή που θα καταθέσουν στο Διαιτητικό θα ζητούν να εξεταστεί το κατά πόσον ο ποδοσφαιριστής έχει υπογράψει συμβόλαιο με δύο διαφορετικές ομάδες για το ίδιο χρονικό διάστημα, κάτι που θεωρούν πως δεν εξετάστηκε στον πρώτο βαθμό. Επίσης, στην Ένωση κάνουν για «σκάνδαλο», λόγω της… διαρροής που υπήρξε για την απόφαση από ερυθρόλευκο Μέσο από το Σάββατο το απόγευμα (διαβάστε το σχετικό δημοσίευμα ΕΔΩ). Μάλιστα, οι Κιτρινόμαυροι έχουν αρχίσει να ερευνούν το θέμα και να αναζητούν περισσότερα στοιχεία έτσι ώστε να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη για την διαρροή αυτή!

Όλα τα παραπάνω βέβαια και φυσικά όσα θα ακολουθήσουν μεταξύ των δύο ΠΑΕ κυρίως κι όχι τόσο με τον ποδοσφαιριστή, δεν αφορούν μόνο την κόντρα της ΑΕΚ με τον Λάζαρο, αλλά και τον… πόλεμο που έχει ξεσπάσει στην ΕΠΟ εδώ και μήνες. Όπως σας έχει μεταφέρει με συνεχόμενα ρεπορτάζ το sportdog.gr, το κλίμα στην Ομοσπονδία είναι τεταμένο και δεν αποκλείεται και η υπόθεση Λάζαρου να συνδέεται με τις εξελίξεις που θα έχουμε τις επόμενες ημέρες. Δεν υπήρξε άλλωστε τυχαία και η διαρροή πως ο Βαγγέλης Γραμμένος είναι ενοχλημένος με όσα έγιναν το Σάββατο!

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ, όπως σας γράψαμε και στο πρωινό ρεπορτάζ, θέλουν να ανατρέψουν την υπάρχουσα διοίκηση της ΕΠΟ μέσω εκλογών και δεν αποκλείεται ακόμα και η διαρροή του συγκεκριμένου εγγράφου για την έκβαση της υπόθεσης Χριστοδουλόπουλου, να είναι απλά μία κίνηση τακτικής!

Πάντως, η νίκη Λάζαρου και Ολυμπιακού έστω και σε πρώτο βαθμό, επικοινωνιακά είναι ήττα της ΑΕΚ του πολύ δυνατού στο ελληνικό ποδόσφαιρο πλέον Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος ψάχνεται πλέον την δική του απάντηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:


Ολυμπιακός: «Προσωπικό μένος με Λάζαρο – Γελάνε και οι ΑΕΚτζήδες με Μελισσανίδη – Σκάνδαλα μόνο υπέρ της ΑΕΚ»

Χοντραίνει το παιχνίδι με τον Ανσαριφάρντ - Χαμός με FIFA και Γαλατά - Τον έχει δέσει ο...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags