Facebook Pixel Έτσι... έστησε το μεγάλο κόλπο ο Ολυμπιακός - Αντεπίθεση σε όλα τα μέτωπα! - Τι ετοιμάζουν Τίγρης, ΠΑΟΚ
| 2018-09-11 12:05:00

Έτσι... έστησε το μεγάλο κόλπο ο Ολυμπιακός - Αντεπίθεση παντού! - Τι ετοιμάζουν Τίγρης και ΠΑΟΚ

του Παναγιώτη Νικολάου
Έτσι... έστησε το μεγάλο κόλπο ο Ολυμπιακός - Αντεπίθεση παντού! - Τι ετοιμάζουν Τίγρης και ΠΑΟΚ

«Φωτιά και τσεκούρι» από όλους. Οι κινήσεις στο παρασκήνιο.

Μόνο επικοινωνιακό δεν είναι το όλο σκηνικό που έχει στηθεί με αφορμή την υπόθεση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου και όπως αυτή εξελίχθηκε μετά την κατ’ αρχήν δικαίωση του παίκτη και του Ολυμπιακού.

Η ΑΕΚ ήδη είχε την πρώτη της δυναμική αντίδραση στα όσα έχουν γίνει και, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ετοιμάζει νέες κινήσεις αντεπίθεσης, έχοντας τη διάθεση να πάει το θέμα στα άκρα και σε πόλεμο μέχρις εσχάτων.

Όπως σας γράφαμε και σε χθεσινό ρεπορτάζ, το γεγονός ότι η Ένωση έχει περάσει στην επίθεση δεν είναι τυχαίο, όπως τυχαίες δε θα πρέπει να θεωρούνται, πλέον, όλες οι κινήσεις που έγιναν από την πλευρά των Πειραιωτών με τη διαρροή του σκεπτικού της απόφασης, η οποία, όπως αποδεικνύεται, μόνο «γκέλα» δεν ήταν από τους «ερυθρόλευκους», αλλά η μία κίνηση τακτικής ενόψει της μεγάλης «μάχης» που έρχεται στο… γήπεδο της ΕΠΟ.

Την ίδια στιγμή, με όλα τα παραπάνω συνδέεται η ενόχληση που υπάρχει από την πλευρά του προέδρου της ομοσπονδίας, Βαγγέλη Γραμμένου, ο οποίος παρουσιάζεται έξαλλος με τη διαρροή της απόφασης που δικαίωσε σε πρώτο βαθμό τον Ολυμπιακό και ήδη έχει δώσει εντολή να γίνει έρευνα για να βρεθούν οι «ένοχοι». 

Όπως σας έχουμε ξαναγράψει, οι Πειραιώτες και ο ΠΑΟΚ επιθυμούν την αλλαγή στη διοίκηση της ΕΠΟ και ο «πόλεμος» σε όλα τα επίπεδα αναμένεται να ενταθεί ενόψει των επερχόμενων εκλογών. Η ΑΕΚ βρίσκεται στην αντίπερα όχθη και όλα όσα έχουν συμβεί στην υπόθεση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου φαίνεται πως αποτελούν… προεόρτια της μεγάλης μάχης που θα επακολουθήσει για το ποιος θα πάρει τα ηνία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Σε ό,τι αφορά, άλλωστε, την ίδια την υπόθεση, η Ένωση είναι δεδομένα η μεγάλη χαμένη. Και ουσιαστικά και επικοινωνιακά, καθώς ούτε στο Διαιτητικό θα μπορέσει να ανατρέψει την απόφαση δικαίωσης του παίκτη και του Ολυμπιακού. Βέβαια, οι «κιτρινόμαυροι» θα προσπαθήσουν να παίξουν το τελευταίο τους χαρτί για λόγους εντυπώσεων και προφανώς για να κλιμακώσουν την ένταση που υπάρχει στις δύο πλευρές ενόψει των εκλογών στην ΕΠΟ.

Αν και φαίνεται πως στην ΑΕΚ είναι πολύ πιθανό να πέσουν στην «παγίδα» των «ερυθρολεύκων» ενόψει των εξελίξεων που αναμένονται στην ομοσπονδία. Από την άποψη, ότι στις συγκρούσεις που θα ακολουθήσουν δεν αποκλείεται στο τέλος οι «κιτρινόμαυροι» να βρουν εκ νέου χαμένοι, καθώς υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να χάσουν εντός της ΕΠΟ ένα μέρος το οποίο αυτή τη στιγμή κατά κάποιο τρόπο «ελέγχουν».

Ωστόσο, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν είναι... χθεσινός στα του ποδοσφαίρου και σε όσα εκτυλίσσονται στο προσκήνιο και το παρασκήνιο. Ισως, λοιπόν, να μην έχει πει ακόμα την τελευταία κουβέντα του...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Νέα βόμβα με Λιβάγια στην ΑΕΚ μετά την καμπάνα - Βάζουν φωτιές στον Τίγρη, θα τρελαθεί ο κόσμος

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags