Facebook Pixel Τα... πήρε ο Λυμπερόπουλος - Έτσι το γυρίζει - "Έκλεισε" χαφ με 1 εκατ. - "Χτυπάει" και "πράσινο" άσο!
| 2019-05-14 15:23:00

Τα... πήρε ο Λυμπερόπουλος, έτσι το γυρίζει - "Έκλεισε" χαφ με 1 εκατ. - "Χτυπάει" και "πράσινο" άσο

του Γιώργου Θεοδωράκη
Τα... πήρε ο Λυμπερόπουλος, έτσι το γυρίζει - "Έκλεισε" χαφ με 1 εκατ. - "Χτυπάει" και "πράσινο" άσο

Έτοιμη η δεύτερη ακριβότερη μεταγραφή. Φέρνει... πολυεργαλείο;

Την ώρα που, όπως συνεχώς μετά τον τελικό Κυπέλλου τονίζουμε, κανείς δεν μπορεί να θεωρήσει τίποτα δεδομένο στην ΑΕΚ, κάτι που επιβεβαιώθηκε κι από την επίσκεψη του Δημήτρη Μελισσανίδη στα Σπάτα, φαίνεται πως ο Νίκος Λυμπερόπουλος προσπαθεί -τουλάχιστον- να παρουσιάσει έργο. Ή, έστω ορισμένα δεδομένα πράγματα προκειμένου όταν έρθει η ώρα της... κρίσης να μπορεί να καταθέσει.

Έτσι δικαιολογείται η διαπραγμάτευσή του με την Μπράγκα για τη μείωση της ρήτρας του Άλεφ. Αν ισχύουν οι πληροφορίες, ο "Λύμπε" έχει φτάσει σε συμφωνία στο 1 εκατ. ευρώ. Εντυπωσιακό αν μη τι άλλο για έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος δεν ήταν -ξεκάθαρο αυτό βάσει των τελευταίων αποστολών της ΑΕΚ- στα πλάνα του Μανόλο Χιμένεθ, ενώ κανείς στην ομάδα δεν έβαζε το χέρι του στη φωτιά πως ο Βραζιλιάνος είναι αυτός που χρειάζεται για να ανέβει επίπεδο το κέντρο της Ενωσης.

Ειδικά για τα συγκεκριμένα χρήματα. Ακόμη και το 1 εκατ. ευρώ (σημαντικά μειωμένο από το αρχικό 1,8 εκατ. που προβλέπονταν στη συμφωνία με την Μπράγκα) θα συνιστά τη δεύτερη μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία της ΑΕΚ επί Μελισσανίδη.

Σκεφτείται ότι ο Κρστίσιτς δεν έφτασε καν τις 700.000 ευρώ. Απομένει όπως φαίνεται η διοικητική (αλλά και προφανώς και η προπονητική) έγκριση για την υλοποίηση του deal που (φαίνεται να) έχει πετύχει ο Λυμπερόπουλος, ο οποίος είναι η αλήθεια πως θα καλόβλεπε και την περίπτωση του Ουσμάν Κουλιμπαλί.

Ο Αφρικανός δεξιός μπακ ανακοίνωσε σήμερα την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό, αφού η τεράστια διαφορά που υπήρχε μεταξύ των "θέλω" του (400.000) και της πρότασης Νταμπίζα (220.000 ευρώ) δεν γεφυρώθηκε. Ο ίδιος ο Κουλιμπαλί δεν έχει βρει κάτι ανάλογο, κάτι που να προσεγγίζει τις απαιτήσεις του, η Ένωση αναζητά παίκτη στα δεξιά της οπισθοφυλακής της (πόσο μάλλον ανάλογων χαρακτηριστικών του Μπακάκη, να έχει δηλαδή την ευχέρεια να αγωνιστεί και ως στόπερ) και σίγουρα ο Κουλιμπαλί είναι στη λίστα "Λύμπε".

Μπορεί να το... κουμαντάρει ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, αρκεί, πρώτον να πάρει σχετική έγκριση, και δεύτερον και κυριότερο, ο Κουλιμπαλί να μην επιμείνει στις 400.000 ευρώ που αξιώνει, αφού τέτοιο ποσό αποκλείεται να δώσει η Ένωση. Πάντως, αν υπάρχει αμοιβαία διάθεση για υποχωρήσεις και συμβιβασμό, ο Λυμπερόπουλος -επαναλαμβάνουμε- έχει και τον τρόπο και το κανάλι να φέρει βόλτα τον Αφρικανό…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΣΟΚ στον ΠΑΟΚ μετά το νταμπλ - Αποχωρεί πολύ σημαντικός βασικός άσος - Εκεί πάει με τρελά λεφτά!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags