Facebook Pixel "Τρελάθηκε" με Μπρούνο ο Μαρτίνς - Απαράδεκτη ενέργεια!
Ποδόσφαιρο
| 2019-08-07 23:30:00

Απαράδεκτη ενέργεια από άσο του Ολυμπιακού - Παραλίγο... έγκλημα - "Τρελάθηκε" ο Μαρτίνς!

του Παναγιώτη Νικολάου
Απαράδεκτη ενέργεια από άσο του Ολυμπιακού - Παραλίγο... έγκλημα - "Τρελάθηκε" ο Μαρτίνς!

Δε γίνονται αυτά σε τέτοιο επίπεδο. Ποιος τον "τρώει";
 

Σπουδαία νίκη με 1-0 επί της Μπασακσεχίρ στην Τουρκία πήρε ο Ολυμπιακός, βάζοντας τις βάσεις για την πρόκρισή του στα play off του Champions League.

Οι Ερυθρόλευκοι επικράτησαν με ένα γκολ του Μασούρα στο 53', μετά από όμορφη σέντρα του Βαλμπουενά, όμως παραλίγο να... αυτοκτονήσουν όταν στο 91' ο Μπρούνο υπέπεσε σε... χαζό πέναλτι, που όμως απέκρουσε τελικά ο Ζοσέ Σα, κρατώντας το διπλό για την ομάδα του.

Ο Βραζιλιάνος μέσος μπήκε στο ματς στο 83' και... πρόλαβε να κάνει το πέναλτι έχοντας υψωμένο το χέρι του μέσα στη περιοχή, κάτι που είχε κάνει και λίγο πριν, παίρνοντας κάρτα και που προφανώς δεν θα άρεσε στον Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ήταν εντυπωσιασμένος στην προετοιμασία από την παρουσία του 25χρονου, πρώην άσου του Ατρομήτου, όμως σε επίσημο ματς και σε τέτοιο επίπεδο, θα περίμενε πολλά παραπάνω από τον παίκτη του.

Φυσικά, αν ο Μπρούνο συνεχίσει τα επιπόλαια λάθη και τις μέτριες εμφανίσεις όταν παίζει, τότε πολύ δύσκολα θα δει ευκαιρίες από τον Μαρτίνς, αντιθέτως με τον Γιώργο Μασούρα.

Ο "ερυθρόλευκος" τεχνικός δείχνει να εμπιστεύεται "τυφλά" τον Έλληνα επιθετικό, αφού τον χρησιμοποιεί ανελλιπώς στο ξεκίνημα των επίσημων υποχρεώσεων του Ολυμπιακού και ο τελευταίος τον δικαιώνει συνεχώς.

Σήμερα πέτυχε το γκολ που έδωσε τη νίκη στους Πειραιώτες και γενικά είχε εξαιρετική παρουσία στην Τουρκία, δείχνοντας ότι έχει βρει για τα καλά τα πατήματά του και πως μπορεί με την απόδοσή του να πάρει την φανέλα του βασικού... σπίτι του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βουίζει η Τουρκία για "μπαμ" του Ολυμπιακού - Παίρνει τη "σβούρα" με 1.000.000!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags