Facebook Pixel Νέο πλήγμα με Τόχα
| 2011-10-14 23:20:00

Νέο πλήγμα με Τόχα

Νέο πλήγμα με Τόχα

Ο Κάρλος Τόχα είναι το νέο πρόβλημα που προστέθηκε στα ήδη υπάρχοντα για τον Σάκη Τσιώλη και δύσκολα θα συμπεριληφθεί στην αποστολή του Άρη για το ματς με τον Εργοτέλη στην Κρήτη.

Ο Κολομβιανός μέσος αισθάνθηκε ενοχλήσεις λίγο πριν το τέλος της απογευματινής προπόνησης σε ένα χτύπημα που είχε από την προηγούμενη εβδομάδα στον πρόσθιο κνημιαίο και θεωρείτιαι εξαιρετικά απίθανο να συμπεριληφθεί στην αποστολή του αγώνα με τον Εργοτέλη. Ο παίκτης χθες πονούσε αρκετά και ο Σάκης Τσιώλης σκέφτεται να μην ρισκάρει την συμμετοχή του αφού ούτως η άλλως θέλει παίκτες 100% ετοιμοπόλεμους.

Έτσι το πιθανότερο είναι ότι θα μείνει στη Θεσσαλονίκη μαζί με τους Τσέζαρεκ, Σολτάνι, Γκαρσία, Βράνιες και Καστίγιο που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής για διαφορετικούς λόγους. Νοκ άουτ θυμίζουμε ότι είναι και ο τραυματίας Μιχάλης Σηφάκης που βρίσκεται στην Κρήτη και θα είναι «παρών» την Κυριακή στο Παγκρήτιο. Η ομάδα ολοκληρώνει την προετοιμασία της αύριο το πρωί και στη συνέχεια ο Τσιώλης θα ανακοινώσει την αποστολή.

ΠΗΓΗ: allaboutaris.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags