Facebook Pixel ΑΕΚ - Γιάκομπ Γιόχανσον: Γιατί έφυγε - Η στιγμή που δεν ξεχνά - Ατάκα για... επιστροφή!
| 2020-05-03 09:29:00

Εξομολόγηση Γιόχανσον - Γιατί έφυγε από την ΑΕΚ - Η στιγμή που δεν ξεχνά - Ατάκα για... επιστροφή!

Sportdog Team
Εξομολόγηση Γιόχανσον - Γιατί έφυγε από την ΑΕΚ - Η στιγμή που δεν ξεχνά - Ατάκα για... επιστροφή!

ΑΕΚ - Γιάκομπ Γιόχανσον: Ο Σουηδός άσος μίλησε με νοσταλγία στην "Ώρα των Σπορ" για όσα πέρασε τα 3,5 χρόνια που φόρεσε τη φανέλα της Ένωσης, κάνοντας αναφορά στους λόγους που έφυγε, στην στιγμή που δεν θα ξεχάσει, αλλά και στο ενδεόμενο επιστροφής του.

Διαβάστε αποσπάσματα των δηλώσεων του μέσου της Ρεν: 

Για το αν παρακολουθεί τι γίνεται στην ΑΕΚ μετά την αποχώρησή του, πριν 2 χρόνια:
«Προσπαθώ όσο μπορώ να παρακολουθώ γι γίνεται με την ΑΕΚ και με το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά δεν είναι τόσο εύκολο όταν βρίσκεσαι σε άλλη χώρα και έχεις την καθημερινότητά σου. Δυστυχώς δεν έχω επαφές με πρώην συμπαίκτες. Αλλά γνωριζόμαστε με τον Χουλτ και μιλάμε». 

Για τη στιγμή που δεν θα ξεχάσει ποτέ στα 3,5 χρόνια που έμεινε στην ΑΕΚ:
«Σίγουρα δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου το πρώτο παιχνίδι που έπαιξα στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Ολυμπιακό. Ήμουν πολύ λίγο καιρό στην ΑΕΚ και η ομάδα ήταν στη δεύτερη κατηγορία. Και το ΟΑΚΑ ήταν γεμάτο με φανταστική ατμόσφαιρα. Φυσικά εκτός απ' αυτό, αξέχαστο είναι και το πρωτάθλημα και το Κύπελλο που πήρα με την ΑΕΚ». 

Για το αν έπαιρνε διαφορετική απόφαση για το μέλλον του στην ΑΕΚ, σε περίπτωση που γυρνούσε τον χρόνο πίσω:
«Όχι, όχι. Τόσο εγώ, όσο και η οικογένειά μου, περάσαμε φανταστικά χρόνια στην Αθήνα και έχω σπουδαίες αναμνήσεις από την ΑΕΚ. Όμως εκείνη τη στιγμή, αυτό που ήθελα και εγώ αλλά και η οικογένειά μου, ήταν να δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό. Ήθελα να βιώσω μία διαφορετική εμπειρία, σε ένα διαφορετικό πρωτάθλημα. Γι' αυτό και αποφάσισα να φύγω και δεν θα άλλαζα αυτή την απόφαση». 

Όσο για το αν υπάρχει περίπτωση να ξαναφορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ στο μέλλον:
«Είναι πάντα πολύ δύσκολο να μιλήσεις για το μέλλον γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Και εγώ και η οικογένειά μoυ θα θέλαμε κάποια στιγμή να επιστρέψουμε στην Αθήνα, έστω και ως επισκέπτες. Φυσικά θα ήταν σπουδαίo να μπω και να δω το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, διότι θα είναι φανταστικό».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags