Facebook Pixel ΠΑΟΚ – Κώστας Σταφυλίδης: ΒΟΜΒΑ στον… αέρα του OPEN - Η πρώτη μεταγραφή Πάμπλο Γκαρσία - Μεγάλη επιστροφή στον ΠΑΟΚ!
| 2020-11-02 00:06:00

ΒΟΜΒΑ στον… αέρα του OPEN - Η πρώτη μεταγραφή Πάμπλο Γκαρσία - Μεγάλη επιστροφή στον ΠΑΟΚ!

Sportdog Team
ΒΟΜΒΑ στον… αέρα του OPEN - Η πρώτη μεταγραφή Πάμπλο Γκαρσία - Μεγάλη επιστροφή στον ΠΑΟΚ!

ΠΑΟΚ – Κώστας Σταφυλίδης: Μεγάλη «ζωντανή» συνέντευξη παραχώρησε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια στην αθλητική εκπομπή του OPEN το βράδυ της Κυριακής, όμως η είδηση βγήκε από μία… παρέμβαση!

Συγκεκριμένα, υπήρξε συνέντευξη του Κώστα Σταφυλίδη, ο οποίος σχολίασε την «προαγωγή» του Παμπλο Γκαρσία σε πρώτο προπονητή, τον οποίο γνωρίζει καλά από την κοινή συνύπαρξή τους στον Δικέφαλο. Ο Έλληνας αμυντικός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ουρουγουανό κόουτς και κλείνοντας έριξε τη… βόμβα!


Συγκεκριμένα, ο «Στάφυ» που είναι γνωστός για την αγάπη του στον ΠΑΟΚ και στη Θεσσαλονίκη, ανέφερε: «Αν με πάρει ο Πάμπλο Γκαρσία θα γυρίσω!»

Η ατάκα αυτή σχολιάστηκε από το πάνελ της εκπομπής, όλοι την χαρακτήρισαν ως… μήνυμα προς την ΠΑΕ, ενώ ο γνωστός ρεπόρτερ Σταύρος Κόλκας σχολίασε: «Ο Σταφυλίδης όλο… τρίβεται – τρίβεται στο τέλος θα έρθει».

Ο Σταφυλίδης θυμίζουμε έχει ακουστεί και στις προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους για τους «ασπρόμαυρους», όμως το θέμα δεν είχε προχωρήσει. Ακόμα και το φετινό καλοκαίρι υπήρξαν σχετικά δημοσιεύματα, ενώ αξίζει να τονίσουμε πως αυτή τη στιγμή ανήκει στη Χόφενχάιμ και έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκπληξη Πάμπλο Γκαρσία στον ΠΑΟΚ - Αυτό ζήτησε από Ιβάν, άμεσα ανακοίνωση - Ποιον... τελειώνει!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags