Facebook Pixel Σέρτζιο Κονσεϊσάο - Ολυμπιακός: Οι... αποκαλύψεις Κονσεϊσάο - "Έτσι νικήσαμε τον Ολυμπιακό - Πρώτη φορά που..."
| 2020-12-10 01:02:00

Οι... αποκαλύψεις Κονσεϊσάο - "Έτσι νικήσαμε τον Ολυμπιακό - Πρώτη φορά που..."

Sportdog Team
Οι... αποκαλύψεις Κονσεϊσάο - "Έτσι νικήσαμε τον Ολυμπιακό - Πρώτη φορά που..."

Σέρτζιο Κονσεϊσάο - Ολυμπιακός: O τεχνικός της Πόρτο, Σέρτζιο Κονσεϊσάο τόνισε πως το σημείο - κλειδί της νίκης επί του Ολυμπιακού ήταν η συνολική παρουσία των «Δράκων» στο Καραϊσκάκη και ότι έβγαλαν... νοκ-άουτ τα ατού των Πειραιωτών.

«Αυτό που ήταν το σημείο κλειδί, ήταν η γενικότερη παρουσία μας στο παιχνίδι και όχι το γρήγορο γκολ που πετύχαμε. Επιβάλαμε το δικό μας παιχνίδι από το ξεκίνημα σε έναν αντίπαλο που είναι δυνατός», είπε αρχικά ο Κονσεϊσάο και πρόσθεσε:

«Είναι η πρώτη φορά που κερδίζουμε στην έδρα του Ολυμπιακού και αυτό δίνει μεγαλύτερη αξία στη νίκη μας. Οι παίκτες μου έδωσαν τον καλύτερό μας εαυτό και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια».

Κάνοντας σύγκριση ανάμεσα στο ματς του Ντραγκάο και του Καραϊσκάκη είπε: «Το αποψινό σε σχέση με το πρώτο ματς ήταν διαφορετικό. Στο Ντραγκάο ελέγξαμε σε διαφορετικά σημεία το παιχνίδι, ενώ τώρα εξουδετερώσαμε κάποια ατού του Ολυμπιακού και εκμεταλλευτήκαμε τις αδυναμίες του».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags