Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Η.. πρώτη νίκη ΠΑΟΚ κόντρα στον Ολυμπιακό - Το "κόλπο" με Γιαννούλη - Μεγάλο "λάθος" Τσιμίκα!
| 2021-05-02 21:04:00

Η... πρώτη νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στον Ολυμπιακό - Το "κόλπο" με Γιαννούλη - Μεγάλο "λάθος" Τσιμίκα!

Του Χρήστου Δημόπουλου
Η... πρώτη νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στον Ολυμπιακό - Το "κόλπο" με Γιαννούλη - Μεγάλο "λάθος" Τσιμίκα!

Πώς οι Θεσσαλονικείς πήραν λιγότερα χρήματα, αλλά ενδέχεται να βγουν διπλά κερδισμένοι. Οι Πειραιώτες που κέρδισαν σε πρεστίζ, αλλά ο νεαρός μπακ που έχασε σε ρυθμό και ψάχνει ξανά ομάδα, μετά από μία χρονιά χωρίς να παίξει σχεδόν καθόλου.

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Αυτό που φάνταζε δεδομένο βάσει συνθηκών, έγινε λοιπόν οριστικό. Ο Κώστας Τσιμίκας το καλοκαίρι θα αποχωρήσει από την Λίβερπουλ ως δανεικός, καθώς φαίνεται ότι δεν έπεισε τον Γιούργκεν Κλοπ για τη χρησιμότητά του, παρά τα χρήματα που ξοδεύτηκαν μόλις πέρυσι για τη μεταγραφή του από τον Ολυμπιακό.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη έρχεται ως συνέχεια των ελάχιστων ευκαιριών που έχει πάρει φέτος στο νησί ο διεθνής αριστερός μπακ. Σε μια έτσι κι αλλιώς κακή και δύσκολη χρονιά για τους "κόκκινους".

Την ίδια στιγμή, ένα άλλο Ελληνόπουλο, ο Δημήτρης Γιαννούλης, πήγε στη Νόριτς τον Ιανουάριο, ανέβηκε ως βασικό μέλος της ομάδας στην Premier League και εξασφάλισε την παρουσία του στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη. Στα "καναρίνια", μάλιστα, αναμένεται να έχει σημαντικό ρόλο και τη νέα σεζόν.

Τσιμίκας και Γιαννούλης επέλεξαν άλλους δρόμους. Διαφορετικούς. Ο ένας, προτίμησε να πάει σε ένα από τα κορυφαία κλαμπ στην Ευρώπη, δίχως μοιραία να πάρει τον παραμικρό χρόνο. Από την άλλη, ο Γιαννούλης επέλεξε να μεταγραφεί σε ομάδα μικρότερης βαθμίδας και τώρα θα έχει την ευκαιρία να λάμψει και το κυριότερο να αγωνιστεί, στο νούμερο ένα πρωτάθλημα παγκοσμίως.

Επίσης, όσον αφορά το καθαρά οικονομικό κομμάτι, μπορεί η μεταγραφή του Γιαννούλη να έφερε λιγότερα κέρδη στην Τούμπα, όμως στον ΠΑΟΚ έχουν κρατήσει ποσοστό μεταπώλησης 20% και θα μπορούν να το… αξιοποιήσουν μελλοντικά. Ειδικά, αν ο νεαρός μπακ συνεχίσει να είναι βασικός και να εξελίσσεται στο μεγαλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έχασε… παικταρά η Εθνική για απίθανο λόγο - "Απογοήτευση" Φαν΄τ Σχιπ - Δεν θα έβγαινε από 11αδα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags