Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Κομήτης στη Μίλαν, βασικός στον Ολυμπιακό - Μπουκαδόρος με ντρίμπλα - Μόνο έτσι έρχεται ο Μπουφόν"
| 2021-06-08 19:08:00

"Κομήτης στη Μίλαν, βασικός στον Ολυμπιακό - Μπουκαδόρος με ντρίμπλα - Μόνο έτσι έρχεται ο Μπουφόν"

του Γιώργου Κτενά
"Κομήτης στη Μίλαν, βασικός στον Ολυμπιακό - Μπουκαδόρος με ντρίμπλα - Μόνο έτσι έρχεται ο Μπουφόν"

Απίστευτη ιστορία: Τον αγόρασαν οι "ροσονέρι" μέσα σε μία νύχτα! Ποιος είναι ο εξτρέμ που "γράφτηκε" από την Ιταλία για τους Πειραιώτες και η περίπτωση του γκολκίπερ της Γιουβέντους. Πώς μπορεί να υπάρξει θέμα με τον Ιταλό θρύλο;

Ολυμπιακός: Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στην περίπτωση του Πέτερ Χάουγκε ο Γιάννης Γιαννούλας, σε συνέντευξή του στο sportdog, καθώς το όνομα του εξτρέμ τής Μίλαν βρέθηκε στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού.

Αντίστοιχα, για την περίπτωση του Ματέο Τραμονί, της Κάλιαρι, η κατάσταση είναι εντελώς διαφορετική, ενώ αναφορά έγινε και στην περίπτωση του Μπουφόν, που το ρεπορτάζ συνεχίζει να τον συνδέει με τους Πειραιώτες.

"Κομήτης στη Μίλαν - Τον έψαχνε ο ιταλικός Τύπος - Βασικός στον Ολυμπιακό"

"Ο Πέτερ Χάουγκε είναι κομήτης, η Μίλαν τον αγόρασε αμέσως μετά το παιχνίδι με την Μπόντι Γκλιμτ, που οι Ροσονέρι είχαν κερδίσει με το ζόρι 3-2 στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ. Τον αγόρασε την επόμενη μέρα, είχαν ενθουσιαστεί γιατί παραλίγο να τους αποκλείσει μόνος του. Έπαιξε στο πρώτο κομμάτι τής σεζόν μπαίνοντας αλλαγή, ειδικά στους αγώνες της Ευρώπης ήταν βασικός, έβαλε και 3-4 γκολ. Πολύ καλός στο 1 εναντίον 1, αλλά από ένα σημείο και μετά έμεινε πίσω στην ιεραρχία και στον δεύτερο γύρο έπαιξε ελάχιστα. Μετά από ένα ματς με τη Σαμπντόρια που μπήκε αλλαγή και ισοφάρισε, ο Πιόλι τον ξέχασε τελείως και ήταν διαρκώς εκτός αποστολής. Το έγραφε και ο ιταλικός Τύπος ότι χάθηκε, έψαχναν για να τον βρουν, τελευταίο του παιχνίδι ήταν στις 3 Απριλίου και έκτοτε χάθηκε", σχολίασε στο αρχικό του σχόλιο στο sportdog ο Γ. Γιαννούλας.

Ποιο είναι το αγωνιστικό προφίλ του;

"Παίζει κυρίως αριστερά, έχει και τα δύο πόδια, είναι ντριπλέρ, ταχύς, μπουκαδόρος, μπορεί να εκτελέσει και με το δεξί συγκλινοντας μέσα δεξιά. Πολύ καλός παίκτης. Μπαίνει και παίζει εφόσον και ο Ολυμπιακός ένα θέμα στους εξτρέμ το έχει και ψάχνει γκολ από εκεί".

"Έπαιξε ελάχιστα στην Κάλιαρι - Πρέπει να πουλήσει Σα ο Ολυμπιακός - Μπουφόν στην..."

Μπορούμε να πούμε δύο πράγματα για τον Ματέο Τραμονί, που επίσης το όνομά του έχει συνδεθεί με τους Πειραιώτες.

"Ακραίος είναι, αλλά έπαιξε ελάχιστα στην Κάλιαρι φέτος 3 παιχνίδια στο Κύπελλο και 6 στο πρωτάθλημα, τα οποία ήταν πάντα αλλαγή στο τέλος και ολιγόλεπτα. Για παίκτη που έμπαινε αλλαγή αργά στο παιχνίδι και δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί, δεν έχω να πω περισσότερα".

Τέλος, θέλω να μου πεις για τον Μπουφόν - Υπάρχει κάποια εξέλιξη, έχεις διαβάσει κάτι σχετικό για τον Ολυμπιακό κ.λπ.; Γιατί στην Ελλάδα το θέμα του τον συντηρούν.

"Μια τελευταία δήλωση που έκανε είναι ότι θα κοιτάξει τις προοπτικές που έχει στο εξωτερικό. Πρέπει να πουλήσει τον Σα ο Ολυμπιακός για να αποκτήσει τον Μπουφόν, άρα αν δεν φύγει ο Πορτογάλος πώς θα υπάρξουν εξελίξεις; Και το λέω αυτό γιατί έχει γραφτεί και για Μπενφίκα ο Μπουφόν. Γράφουν διάφορα γενικά, γράφουν ότι μπορεί να παίξει και στη Βενέτσια που ανέβηκε φέτος στη Serie A".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σφήνα" για Ονιεκούρου, παρτενέρ Λιβάγια - "Πάγο" από Μαρτίνς αλά Λιβάι Γκαρσία - Άκυρο σε top όνομα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags