Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Άρης: "Βόμβες" από το εξωτερικό για ΠΑΟΚ - Άρη - Αυτοί οι βασικοί παίκτες φεύγουν άμεσα
| 2021-06-24 21:11:00

"Βόμβες" από το εξωτερικό για ΠΑΟΚ και Άρη - Αυτοί οι βασικοί παίκτες φεύγουν άμεσα

Sportdog Team
"Βόμβες" από το εξωτερικό για ΠΑΟΚ και Άρη - Αυτοί οι βασικοί παίκτες φεύγουν άμεσα

Τάραξε τα... νερά δημοσιογράφος από το εξωτερικό με τα όσα είπε σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης καθώς έκανε γνωστό ότι βασικότατοι ποδοσφαιριστές τόσο του Δικεφάλου του Βορρά, όσο και των Κιτρίνων αποχωρούν άμεσα από τις ομάδες τους.

ΠΑΟΚ - Άρης: Στο ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95.5 και στην εκπομπή "Στη Σέντρα" μίλησε ο Πολωνός δημοσιογράφος Τόμας Βλόνταρτσικ, όπου έριξε... βόμβες.

Αρχικά στις δηλώσεις του ανέφερε για την επικείμενη αποχώρηση του Γάλλου αμυντικού από τον Άρη με προορισμό την Λέγκια Βαρσοβίας, ενώ μετά τόνισε ότι ο Πολωνός επιθετικός του ΠΑΟΚ, θα πάρει μεταγραφή στις επόμενες δύο εβδομάδες.

Για την επικείμενη μεταγραφή του Λίντσεϊ Ρόζ στη Λέγκια: "Έχω την επιβεβαίωση ότι το ντιλ είναι κοντά στο να κλείσει. Δεν έχουν υπογραφεί χαρτιά αλλά τα δύο κλαμπ είναι πολύ κοντά στην συμφωνία. Πληροφορίες λένε για 1 εκατ. ευρώ. Αλλά νομίζω ότι είναι στις 400-500 χιλιάδες ευρώ συν κάποια μπόνους και από όσο γνωρίζω τις επόμενες μέρες ο παίκτης θα ταξιδέψει στην Πολωνία".

Για πόσα χρόνια θα είναι η συνεργασία Ρόζ-Λέγκια και πόσα χρήματα θα πάρει ο πάικτης: "Η Λέγκια επιβεβαιώνει ότι η συμφωνία είναι κοντά. Και όταν το λέει η Λέγκια, τότε το ντιλ έχει κλείσει, έτσι είναι η τακτική της. Έχω πληροφορία ότι η συμφωνία θα είναι για τρία συν ένα χρόνια. Δεν ξέρω πόσα χρήματα θα πάρει ο Ρόουζ. Είναι ένας ποδοσφαιριστής με πολύ καλή προοπτική για τη Λέγκια. Είναι γρήγορος, δυνατός και από τους καλυτέρους ποδοσφαιριστές στο ελληνικό πρωτάθλημα".

Για τον Κάρολ Σφιντέρσκι: "Ήταν πολύ κοντά στην Μπολόνια την περασμένη μεταγραφική περίοδο. Όντας βασικός στο Euro θα ανέβηκε η τιμή του. Εκτιμώ ότι σε περίπου δυο εβδομάδες ο Σφιντέρσκι θα πάρει μεταγραφή στην Ιταλία. Όταν μια μεταγραφή είναι κοντά στο να γίνει τον χειμώνα συνήθως γίνεται το επόμενο καλοκαίρι. 

Αν πέσει στο τραπέζι ένα ποσό στα 4-5 εκατομμύρια, θα φύγει. Μπορούν να τα δώσουν οι Ιταλοί. Δεν ξέρω αν είναι η Μπολόνια, δεν γνωρίζω την κατάσταση με τους στράικερ αλλά η αίσθηση μου είναι ότι θα αλλάξει ομάδα. 

Είναι πολύ καλός επιθετικός που μπορεί να πλαισιώσει ένα κλασικό εννιάρι ως δεύτερος φορ. Αυτόν τον ρόλο μπορεί να τον παίξει καλά. Δεν είναι πολλές ομάδες αλλά μπορεί να προκύψουν. Του δίνει ώθηση ότι ήταν παρτενέρ του Λεβαντόφσκι στο Euro. Ο Λεβαντόφσκι είναι εκπληκτικός παίκτης, μπορεί να αλλάξει ένα ματς μόνος του. Ο Κάρολ Σφιντέρσκι βελτιώνεται συνεχώς και θα καρπωθεί την παρουσία του", είπε για τον Πολωνό επιθετικό και την επικείμενη μετακίνηση του Λίντσεϊ Ρόζ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags