Facebook Pixel Ολυμπιακός: Πρόταση Μαρινάκη σε Στέλιο Μανωλά - Ανατροπή στις μεταγραφές του Ολυμπιακού - Εξτρέμ 10 εκατ. ευρώ
| 2021-06-26 21:00:00

Πρόταση Μαρινάκη σε Στέλιο Μανωλά - Ανατροπή στις μεταγραφές του Ολυμπιακού - Εξτρέμ 10 εκατ. ευρώ

Του Αδέσποτου
Πρόταση Μαρινάκη σε Στέλιο Μανωλά - Ανατροπή στις μεταγραφές του Ολυμπιακού - Εξτρέμ 10 εκατ. ευρώ

Ποια θα είναι η επόμενη κίνηση των Πειραιωτών και ποιος έρχεται; Το χοντρό παρασκήνιο με τον παλαίμαχο άσο της ΑΕΚ και το κορυφαίο όνομα που «παίζει» τις τελευταίες ώρες για τους πρωταθλητές Ελλάδας. Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ από την εκπομπή του Sportdog.gr στον Alpha 9.89.

Απολαυστικοί και γεμάτοι ειδήσεις ήταν για ένα ακόμα Σάββατο οι «Αδέσποτοι» στον Alpha 98,9, μία εκπομπή, η οποία έχει σήμα κατατεθέν, αφού είναι powered by Sportdog.

Ευάγγελος Μίχος και Κώστας Γκόντζος ενημέρωσαν, διασκέδασαν, μα πάνω απ' όλα ψυχαγώγησαν το κοινό. Διαβάστε όμως και κάποιες από τις πολλές ειδήσεις που… έδωσαν στον αέρα!

** Η ΑΕΚ όντως προσέγγισε τον Στέλιο Μανωλά για να αναλάβει τη Β' Ομάδα, αλλά ο πάλαι ποτέ αρχηγός της Ένωσης εμφανίστηκε αρνητικός σε αυτή την προοπτική. Όπως μου έχει μεταφέρει πρώην συμπαίκτης του Μανωλά και νυν προπονητής, ο έμπειρος τεχνικός του αποκάλυψε πως έχει ανοιχτή πρόταση από τον Βαγγέλη Μαρινάκη για να δουλέψει κάποια στιγμή στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού.

** Ο Μαρτίνς έχει ζητήσει δύο εξτρέμ για τον Ολυμπιακό γιατί θέλει έναν παίκτη τύπου Ποντένσε, γρήγορο και καλό στο ένας εναντίον ενός κόντρα σε κλειστές άμυνας, καθώς και έναν με έφεση να χτυπά στην αντεπίθεση. Πέρυσι η βασική του επιλογή ήταν ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Γκάρι Ροντρίγκες.  Ο Ενκουντού και ο Ονιεκούρου αποτελούν περιπτώσεις που δεν μπορούν να τελειώσουν άμεσα, για διάφορους λόγους. Το θέμα για τον Ολυμπιακό είναι πως δεν του έχει "κάτσει" ακόμα εξτρέμ που να ταιριάζει στα "θέλω" και τα στάνταρ του Μαρτίνς. Γράφτηκε ο Παβόν, που είναι σπουδαίο όνομα, αλλά ο Αργεντινός έκανε χειρουργείο και στους αστραγάλους τον περασμένο Φεβρουάριο, με αποτέλεσμα να αποτελεί μεγάλο ρίσκο. Ίσως για αυτό έχει προταθεί και συζητά με τον Ολυμπιακό, αφού υπό κανονικές συνθήκες είναι παίκτης για Ισπανία και πάνω. Συζητιέται δε ότι ακόμα και σε αυτή την κατάσταση, ο Παβόν μπορεί να πιάσει μεταγραφή 8-10 εκατ. ευρώ.

** Ο Μπελχαντά δεν είναι εξτρέμ, αλλά περισσότερο οκταροδεκάρι, ενώ ακόμα δεν έχει βρει ομάδα γιατί ψάχνει τουλάχιστον 2,5 εκατ. ετησίως. Ξαναπροτάθηκε στον Ολυμπιακό, αλλά οι Ερυθρόλευκοι του απάντησαν ότι δεν τον έχουν πια ως προτεραιότητα. Από τον Αύγουστο και βλέπουμε...

**Το συμπέρασμα είναι ότι οι φίλοι του Ολυμπιακού θα πρέπει να κάνουν αρκετή υπομονή για την απόκτηση εξτρέμ. Όπως είχα προβλέψει ότι η δεύτερη μεταγραφή θα είναι χαφ (σ.σ. Κουντέ) και όχι εξτρέμ, έτσι και τώρα ποντάρω ότι η τρίτη προσθήκη θα είναι αριστερός μπακ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο... Τζέρι Μαγκουάϊαρ έφερε Τζαβέλλα - "Χάνει" 200.000 - "Εμπλοκή" στην "κλοπή" Ολυμπιακού από ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags