Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: "Μάχη" BIG-4 για Έλληνα διεθνή: "Θα τον αγκαλιάσουν στον ΠΑΟΚ, βελτιώθηκε σε Αγγλία-Γερμανία"
| 2021-07-24 14:00:00

"Μάχη" BIG-4 για Έλληνα διεθνή: "Θα τον αγκαλιάσουν στον ΠΑΟΚ, βελτιώθηκε σε Αγγλία-Γερμανία"

του Γιώργου Κτενά
"Μάχη" BIG-4 για Έλληνα διεθνή: "Θα τον αγκαλιάσουν στον ΠΑΟΚ, βελτιώθηκε σε Αγγλία-Γερμανία"

Η πιθανή επιστροφή στην Ελλάδα και η μεγάλη απουσία από τα γήπεδα. Για ποιον Έλληνα άσο ενδιαφέρονται ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός; Παίζει σε θέση που... πονάνε, σκέφτεται να γυρίσει στη χώρα μας και η φημολογία έχει φουντώσει. Σε τι κατάσταση βρίσκεται όμως;

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Το όνομα του Κώστα Σταφυλίδη έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον το τελευταίο διάστημα, καθώς ο Έλληνας άσος φαίνεται ότι θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα για να αγωνιστεί και η περίπτωσή του έχει συνδεθεί με Πειραιώτες και Θεσσαλονικείς.

Το sportdog.gr επικοινώνησε με τον Ανέστη Ζαχαράκη, που γνωρίζει σε βάθος το γερμανικό ποδόσφαιρο, προκειμένου να μάθουμε όσο το δυνατόν περισσότερα γίνεται για τον Σταφυλίδη και την προοπτική τής επιστροφής του στη Σούπερ Λιγκ.

"Έχασε όλη τη σεζόν - Βελτιώθηκε ατομικά σε Αγγλία-Γερμανία - Έχω ξεχάσει πώς είναι να παίζει"

"Ήταν τραυματίας ο Σταφυλίδης και έχασε όλη τη σεζόν, έχω να τον δω μήνες να αγωνίζεται. Τον είχαν αξιοποιήσει λίγο και ως στόπερ στη Χόφενχαϊμ, αλλά γενικά η εικόνα που έχω από εκείνον είναι από δύο χρόνια πίσω. Μεταξύ σοβαρού και αστείου, έχω ξεχάσει πώς είναι να παίζει", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο στο sportdog.gr ο Α. Ζαχαράκης.

Ανέστη, πώς θα μπορούσαμε να πούμε πώς είναι ως παίκτης, τι έχει αλλάξει δηλαδή στο παιχνίδι του κ.λπ;

"Είναι πιο ώριμος και σίγουρα η θητεία του στο αγγλικό και το γερμανικό πρωτάθλημα τον έχει βοηθήσει για να βελτιωθεί ατομικά σε πολλά στοιχεία. Αλλά θεωρώ ότι ως παίκτης δεν μπορεί να βρεθεί στο ροτέισον 15-16 παικτών κάποιας top5 ομάδας μεγάλου πρωταθλήματος".

"Μεγαλύτερο ταβάνι από Ρέαμπτσιουκ - Θα τον αγκαλιάσει ο ΠΑΟΚ - Ποιότητα για Big4"

Θεωρείς ότι αν επιστρέψει στην Ελλάδα μπορεί να κάνει τη διαφορά;

"Δεν ξέρω αν κάνει τη διαφορά, αλλά είναι σίγουρο ότι σε ένα οικείο περιβάλλον θα μπορέσει να λειτουργήσει ξανά όπως χρειάζεται, μετά από τόσο μεγάλη απουσία".

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Σταφυλίδης θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα για να αγωνιστεί, την ώρα μάλιστα που Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός ψάχνουν για αριστερό μπακ. Μάλιστα οι δύο πρώτοι έχουν συνδεθεί με την περίπτωσή του.

"Είναι θέμα περιβάλλοντος που θα τον αποδεχτεί. Για παράδειγμα το περιβάλλον του ΠΑΟΚ μπορεί να τον αγκαλιάσει καλά. Το πώς έχει δουλέψει μόνος του, όμως, όλο αυτό το διάστημα που χρειάστηκε να δουλέψει μόνος του, δεν το γνωρίζω. Ποιοτικά μπορεί να σταθεί, προφανώς, και στις 4 ομάδες που αναφέρεις. Σε σχέση με τον Ρέαμπτσιουκ θεωρώ ότι έχει πιο μεγάλο ταβάνι, αλλά στον ΠΑΟΚ θα βρεί ένα έτοιμο περιβάλλον για να τον αγκαλιάσει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κούγιας: "Deal με Ολυμπιακό - Αυτός καθυστερεί τη μεταγραφή - Σε τέλμα ο ΠΑΟ" - Ατάκα-φωτιά για ΑΕΚ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags