Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ο Ρόνι Λόπες είναι ο παίκτης που έψαχνε ο Μαρτίνς!
| 2021-08-19 10:00:00

Βρήκε και… 10αρι ο Ολυμπιακός - "Ανακατωσούρας, δημιουργεί μόνιμα κίνδυνο - Μισοτσογλάνικο στιλ"!

του Γιώργου Κτενά
Βρήκε και… 10αρι ο Ολυμπιακός - "Ανακατωσούρας, δημιουργεί μόνιμα κίνδυνο - Μισοτσογλάνικο στιλ"!

Ο παίκτης που έρχεται στο Λιμάνι για να μπει αμέσως στη βασική ενδεκάδα. Το Sportdog.gr παρουσιάζει το Ρόνι Λόπες πριν τον δούμε στο γήπεδο. Πώς θα ταιριάξει στο σύστημα, τα χαρακτηριστικά και τι έχει να προσφέρει. Γιατί πρέπει να ακολουθήσουν το... παράδειγμα του Ζαρντίμ.
 

Ολυμπιακός: Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στην περίπτωση του Ρόνι Λόπες ο Μιχάλης Σινάκος στο sportdog, σε συνέντευξη που μας είχε παραχωρήσει λίγο καιρό πριν που το όνομα του Βραζιλιανοπορτογάλου εξτρέμ έχει συνδεθεί έντονα με τους Πειραιώτες.

Ο καλός συνάδελφος, που γνωρίζει σε μεγάλο βάθος το γαλλικό ποδόσφαιρο, αναφέρθηκε σε όλα τα στοιχεία του Λόπες, σε ποιες θέσεις μπορεί να παίξει και πώς είναι στο παιχνίδι του.

"Με ανάποδο πόδι - Μέτρια φόρμα φέτος - Καλή σκέψη για Ολυμπιακό"

"Είναι ωραίος, αριστεροπόδαρος αλλά παίζει από δεξιά, με ανάποδο πόδι. Έχει κάνει κακή σεζόν όμως φέτος, αλλά έχει καλά στοιχεία, ωραίο σουτ, καλά στημένα, ντρίπλα, πατάει περιοχή, καλή ηλικία. Νομίζω ότι είναι καλή σκέψη για Ολυμπιακό", ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση στο sportdog ο Μ. Σινάκος.

"Μπορεί και δεκαράκι - Μισοτσογλάνικο στιλ - Ανακατωσούρας"

Μπορεί να παίξει και σε άλλες θέσεις;

"Η καλύτερη θέση του είναι αυτή του εξτρέμ, αλλά με την τεχνική που έχει μπορεί να παίξει και ως δεκαράκι. Αλλά, θεωρώ πως πιο πολύ του πηγαίνει η θέση του εξτρέμ. Με πολύ καλά τεχνικά στοιχεία, μπορεί να παίξει παντού στις μπροστά θέσεις, εκτός από επιθετικός. Είναι περίπτωση παίκτη που λες ότι αξίζει τον κόπο".

Πώς μπορεί να χωρέσει στον Ολυμπιακό;

"Ο Λόπες είναι κοντούλης, όχι όπως ο Βαλμπουενά, αλλά έχει αυτό το το μισοτσογλάνικο στιλ τού παίκτη που περιμένεις να δεις τι θα κάνει με την μπάλα στα πόδια. Ανακατωσούρας είναι, πολύ καλός στο να δημιουργήσει κίνδυνο από το τίποτα. Περισσότερα τα θετικά από αρνητικά του. Θεωρώ ότι είναι για 7 στα 10 ως παίκτης".

Σε ποια 11άδα ταιριάζει;

"Η Νις έχει τον Ντόλμπεργκ μπροστά, έναν επιθετικό που δεν τον λες επιθετικό περιοχής, είναι κινητικός, νομίζω ότι του ταιριάζει αυτό το στιλ για συνεργασία. Στη Μονακό είχε πάει καλά και με τον Ζαρντίμ στην άκρη του πάγκου, που ήταν Πορτογάλος προπονητής όπως ο Μαρτίνς - Κι αυτό μπορεί να σημαίνει πολλά. Θεωρώ ότι σε σχήματα 4-3-3, 4-2-3-1 μπορεί να παίξει άνετα βασικός στον Ολυμπιακό".

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιος Μανωλάς; Σήμερα η μεγάλη μεταγραφή του Ολυμπιακού - 7,5 εκατ. - Εξελίξεις μετά τη Σλόβαν

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags