Facebook Pixel Χαβίτο: Φοβερές καταγγελίες από Χαβίτο - "Νόσησα, έκανα εμβόλιο και μου έκλεισαν την πόρτα στο αεροδρόμιο"
| 2021-10-06 23:49:00

Kαταγγελίες από κορυφαίο άσο - "Νόσησα, έκανα εμβόλιο και μου έκλεισαν την πόρτα στο αεροδρόμιο"

Sportdog Team
Kαταγγελίες από κορυφαίο άσο - "Νόσησα, έκανα εμβόλιο και μου έκλεισαν την πόρτα στο αεροδρόμιο"

Σε πολύ σοβαρές καταγγελίες προχώρησε ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη όπου ανέφερε τον... Γολγοθά που πέρασε απέναντι στην ελληνική γραφειοκρατία στο αεροδρόμιο της χώρας μας.

Χαβίτο: Στην χώρα μας εγκλωβίστηκε ο Ισπανός πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη κυρίως λόγω της ελληνικής γραφειοκρατίας και της πανδημίας του κορωνοϊόυ και αναφέρθηκε σε όλα αυτά στην εκπομπή "Στη Σέντρα" του Metropolis 95.5.

Για τον εγκλωβισμό στο αεροδρόμιο: "Έχω νευριάσει πολύ. Δεν καταλαβαίνω τι γίνεται. Έχουμε όλα τα χαρτιά και δεν μπορώ να φύγω. Λένε ότι δεν έχω δύο δόσεις. Τους εξηγώ ότι έχω περάσει κορωνοϊό και έκανα μια δόση, όπως λένε στην Ισπανία, αλλά δεν με αφήνουν να ταξιδεύω. Η οργάνωση στην Ευρώπη λέει αυτό. Τώρα δεν ξέρω τι γίνεται. Έχω όλα τα χαρτιά καλά και μου έκλεισαν την πόρτα και μου λένε δεν πετάς. 

Πρέπει να βρούμε μια λύση. Βρείτε μου μια λύση. Πείτε μου τι μπορώ να κάνω; Η γυναίκα μου και τα παιδιά μου κλαίνε. Είμαστε σακούλες; Νιώθω σαν μπάλα που πηγαίνει από εδω και από εκεί. Έστειλα τα χαρτιά σε Αγγλία και Ισπανία και μου λένε ότι όλα είναι καλά και δεν μπορούν να μου δώσουν άλλο χαρτί. Στην Ελλάδα μου ζητάνε δυο δόσεις. Τους είπα τσέκαρε με το σκαν και δεν μου κάνουν. Απλά μου έκλεισαν την πόρτα. Αγόρασα άλλο εισιτήριο και θα ταξιδέψω αύριο".

Για την παρουσία στο γήπεδο: "Στο γήπεδο μόλις έβγαλα τη μάσκα έπεσαν όλοι πάνω μου. Παίζει καλά ο Άρης αλλά θέλει να έχει περισσότερη πίεση. Αν παίζεις στην έδρα σου πρέπει να πιέσεις και να τρέξεις πιο πολύ. Αν δε δουλεύει το ένα πλάνο, πρέπει να έχεις και άλλο", είπε χαρακτηριστικά ο Χαβίτο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags