Facebook Pixel ΑΕΚ: "Τελειώνει" κορυφαίο όνομα από ΑΕΚ ο Μιλόγεβιτς - Μεταγραφές "Τίγρη" τον Γενάρη - Τα πρώτα ονόματα
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-06 21:18:00

"Τελειώνει" κορυφαίο όνομα από ΑΕΚ ο Μιλόγεβιτς - Μεταγραφές "Τίγρη" τον Γενάρη - Τα πρώτα ονόματα

του Γιώργου Θεοδωράκη
"Τελειώνει" κορυφαίο όνομα από ΑΕΚ ο Μιλόγεβιτς - Μεταγραφές "Τίγρη" τον Γενάρη - Τα πρώτα ονόματα

Οι δύο παίκτες που είναι στην έξοδο και οι προσθήκες από το "πάνω ράφι". Ποιοι ανησυχούν στην Ένωση για το μέλλον τους στην ομάδα, οι στόχοι της διοίκησης και του προπονητή για την επόμενη μεταγραφική περίοδο και τα ονόματα που βρίσκονται στην κιτρινόμαυρη λίστα.

Παρότι βρισκόμαστε ουσιαστικά στην αρχή του πρωταθλήματος, στην ΑΕΚ ήδη έχουν αρχίσει τις διεργασίες για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, όπως σας αποκάλυψε σε χθεσινό ρεπορτάζ στο Sportdog.gr ο Ευάγγελος Μίχος. Στην Ένωση θα κινηθούν για 1+2 μεταγραφές (χαφ, σέντερ μπακ και ίσως εξτρέμ) και σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, ήδη υπάρχουν συγκεκριμένα ονόματα στη λίστα.

Όσον αφορά την άμυνα λοιπόν, από τον Αύγουστο είχαν γίνει οι πρώτες επαφές για την απόκτηση του Φρανζ Μπρόρσον και μην αποκλείσετε να υπάρξουν εξελίξεις στην προσεχή μεταγραφική περίοδο - Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται και, θα υποστήριζε κάποιος, ότι τώρα είναι η ευκαιρία για να υπογράψει μαζί του η Ένωση αν τον θέλει πολύ.

Μόνο που θα πρέπει να δούμε πώς διαμορφώνεται η κατάσταση με τους σέντερ μπακ στην ομάδα, δεδομένου ότι το καλοκαίρι ήρθαν οι Βράνιες και Τζαβέλλας, που έχουν καπαρώσει τις θέσεις των βασικών, ενώ αποκτήθηκε και ο Μήτογλου. Για τον οποίο, ας μην το ξεχνάμε, αναγκάστηκε να φύγει από το ρόστερ ο Γούτας...

Παράλληλα, υπάρχει και ο Λάτσι, που την περασμένη αγωνιστική περίοδο είχε αρκετά παιχνίδια ως βασικός (και τώρα είναι στην ΑΕΚ β΄), ενώ υπάρχει και ο Σβάρνας που φαίνεται ότι είναι η τρίτη λύση πίσω από τους Τζαβέλλα και Βράνιες.

Η περίπτωση, λοιπόν, για να έρθει ο Μπρόρσον, με την ομάδα να έχει ήδη 4+1 στόπερ, είναι να αποχωρήσει ένας από υπάρχοντες. Ποιος μπορεί να είναι αυτός; Το ρεπορτάζ δείχνει μάλλον προς το μέρος του Σβάρνα, παρότι τώρα είναι τρίτος στην ιεραρχία, καθώς οι Λάτσι και Μήτογλου είναι πρότζεκτ που θέλουν να "βγάλουν" οι άνθρωποι του συλλόγου.

Ακόμα, η ΑΕΚ φαίνεται ότι ψάχνει για να αποκτήσει έναν αμυντικό χαφ, ένα 6αρο-8άρι, γιατί του Γαλανόπουλου πηγαίνει πίσω το θέμα της επιστροφής. Άρα θα χρειαστεί μια προσθήκη που θα έχει μέλλον στην ομάδα - Δηλαδή το πιθανότερο είναι να έρθει ένας παίκτης ως επένδυση και για το μέλλον, πέρα από τις βοήθειες που θα δώσει άμεσα.

Τέλος, ο Τάνκοβιτς φαίνεται ότι δεν βρίσκεται στα πλάνα του Μιλόγεβιτς, καθώς η στάση τού Σέρβου προπονητή δείχνει ότι ο διεθνής Σουηδός εξτρέμ δεν θα έχει φέτος χρόνο συμμετοχής στην 11άδα. Ειδικά από τη στιγμή που η ομάδα έχει υποχρεώσεις μόνο στην Ελλάδα, άρα λιγότερα παιχνίδια, με αποτέλεσμα το ροτέισον να μην ανοίγει πολύ.

Μην αποκλείσετε το προσεχές διάστημα να υπάρχουν αποχωρήσεις από την ομάδα, με τους Σβάρνα (αν τελικά αποκτηθεί στόπερ) και Τάνκοβιτς να βρίσκονται ψηλά στη λίστα με τους υπό παραχώρηση παίκτες, είτε με πώληση είτε με δανεισμό.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags