Facebook Pixel Ιταλία - Ισπανία: Η εκδίκηση των Ισπανών πάρθηκε στο Μιλάνο - Ο εκπληκτικός Φεράν Τόρες έστειλε... σπίτι της την Ιταλία (vid)
| 2021-10-06 23:45:00

Η εκδίκηση των Ισπανών πάρθηκε στο Μιλάνο - Ο εκπληκτικός Τόρες έστειλε... σπίτι της την Ιταλία (vid)

Sportdog Team
Η εκδίκηση των Ισπανών πάρθηκε στο Μιλάνο - Ο εκπληκτικός Τόρες έστειλε... σπίτι της την Ιταλία (vid)

Οι Φούριας Ρόχας έχοντας τον ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Σίτι σε μεγάλη μέρα, νίκησαν με 2-1 τους Ατζούρι, έσπασαν το σερί τους που μέτραγε 36 αγώνες χωρίς ήττα και προκρίθηκαν στον τελικό του Nations League.

Ιταλία - Ισπανία: Η παροιμία λέει, πως η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο και αυτό ακριβώς έκαναν και οι Ισπανοί που κατάφεραν να κερδίσουν με 2-1 τους Ατζούρι στο Μιλάνο, σπάζοντας το σερί 36 συνεχόμενων νικών τους, με σκόρερ και των δύο γκολ τον Φεράν Τόρες και προκρίθηκαν στον τελικό του Nations League, όπου θα αντιμετωπίσουν το νικητή του ζευγαριού Βέλγιο - Γαλλία.

Το ματς:

Οι Φούριας Ρόχας ήταν πιεστικοί από την αρχή του αγώνα, με τους γηπεδούχους να είναι συνεχώς σε θέση άμυνας και μόλις στο 17' μετά από σέντρα του Ογιαρθάμπαλ από αριστερά, ο Φεράν Τόρες θα πλασάρει εκπληκτικά τον Ντοναρούμα κάνοντας το 1-0. Έξι λεπτά μετά οι παίκτες του Λουίς Ενρίκε θα φτάσει κοντά και σε δεύτερο γκολ, όταν μετά από κόρνερ ο Αλόνσο θα πιάσει ένα φοβερό βολέ, η μπάλα θα φύγει από τα χέρια του τερματοφύλακα της Παρί, θα χτυπήσει στο δοκάρι και πριν οι Ισπανοί την σπρώξουν στα δίχτυα ο Μπονούτσι θα καταφέρει να απομακρύνει.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης θα προσπαθήσουν να ισοφαρίσουν και στο 34' θα φτάσουν πολύ κοντά σε αυτό, όταν μετά από αντεπίθεση ο Μπερναντέρσκι θα μπει στην περιοχή και θα σουτάρει, με τον Σιμόν να αποκρούει, την μπάλα να χτυπάει στο δοκάρι και να απομακρύνεται, ενώ ένα λεπτό μετά το πλασέ του Ινσίνιε, που ήταν μόνος του μετά από πάσα του Έμερσον, θα περάσει μακριά.

Τα πράγματα θα αλλάξουν όταν στο 41' ο Μπονούτσι θα αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα, μετά από αγκωνιά στην προσπάθεια να πάρει κεφαλιά, στον Μπούσκετς, ενώ σαν να μην έφτανε αυτό για τους Ιταλούς στο 45+2' μετά από πολύ ωραία συνεργασία και σέντρα του Ογιαρθάμπαλ ο Φεράν Τόρες, ξανά, θα πιάσει μια απίθανη κεφαλιά και θα κερδίσει τον Ντοναρούμα για να κάνει το 0-2.

Στο δεύτερο μέρος μπορεί οι Ιταλοί να ήταν αυτοί που έψαχναν το γκολ που θα τους ξαναέβαζε στο παιχνίδι, με τον Μαντσίνι να κάνει γρήγορα αλλαγές ώστε να φρασκάρει την ομάδα του, όμως την πρώτη καλή στιγμή θα την έχει η στο 63' η Ισπανία με τον Ογιαρθάμπαλ να πιάνει την κεφαλιά, μετά από ωραία ενέργεια του Πίνο, όμως η μπάλα θα φύγει λίγο άουτ. Όσο ο χρόνος θα περνάει ο ρυθμός του αγώνα θα πέφτει, απόρροια και των 10 παικτών που αγωνίζονταν οι Ατζούρι, με αποτέλεσμα οι φάσεις στις δύο εστίες να είναι λιγοστές.  

Σε μια από αυτές στο 78' ο Πίνο θα βρεθεί απέναντι από τον Ντοναρούμα, όμως ο Ιταλός με μια εκπληκτική απόκρουση θα αποσβήσει το τρίτο γκολ για τους πρωταθλητές Ευρώπης. Οι Ιταλοί όμως θα κάνουν τα τελευταία λεπτά του αγώνα... ροντέο καθώς στο 83' ο Τόρες θα κάνει λάθος στο κέντρο του γηπέδου, με τον Κιέζα να κλέβει, να διασχίζει το μισό γήπεδο και την κατάλληλη στιγμή να πασάρει στον Πελγκρίνι που θα καταφέρει να μειώσει με 1-2.

 Από εκείνο το σημείο και μετά οι Φούριας Ρόχας θα ανεβάσουν την απόδοσή τους και θα κρατήσουν μπάλα, ενώ παρά την προσπάθεια των Ατζούρι το σκορ δεν θα αλλάξει και το τελικό σφύριγμα θα βρει τους Ισπανούς στον μεγάλο τελικό του Nations League.

Σκόρερ: 83' Πελεγκρίνι -  Φεράν Τόρες 17', 45' 

Ιταλία: Ντοναρούμα, Έμερσον, Μπαστόνι, Μπονούτσι, Ντι Λορέντζο, Βεράτι (58' Λοκατέλι), Ζορζίνιο (64' Πελεγκρίνι), Μπαρέλα (72' Καλάμπρια), Κιέζα, Ινσίνιε (58' Κίαν), Μπερναρντέσκι (46' Κιελίνι)

Ισπανία: Σιμόν, Αθπιλικουέτα, Λαπόρτ, Πάου Τόρες, Αλόνσο, Κόκε (74' Μερίνο), Μπούσκετς, Γκάβι (84' Σέρχι Ρομπέρτο), Σαράμπια (74' Μπράιαν Χιλ), Φεράν Τόρες (49' Γέρεμι Πίνο), Ογιαρθάμπαλ

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags