Facebook Pixel ΑΕΚ: Φέρνει στόπερ τον Γενάρη ο Μελισσανίδης
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-09 10:00:00

"Δώρα" Μελισσανίδη στον νέο προπονητή - Αυτούς φέρνει στην ΑΕΚ - Μεταγραφές για πρωτάθλημα

του Γιώργου Θεοδωράκη
"Δώρα" Μελισσανίδη στον νέο προπονητή - Αυτούς φέρνει στην ΑΕΚ - Μεταγραφές για πρωτάθλημα

"Καθάρισε" τον Μιλόγεβιτς και πάει για προσθήκη που θα φέρει κούπες. Ραγδαίες εξελίξεις στην Ένωση μετά το διαζύγιο με τον Σέρβο και την αναζήτηση του διαδόχου του. Ο νέος κόουτς πάντως θα έχει την... άνεση να φέρει και τουλάχιστον τρεις παίκτες τον Γενάρη. Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ στο Sportdog.gr
 

ΑΕΚ: Σαν… κεραυνός έσκασε η ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας του Βλάνταν Μιλόγεβιτς με την Ένωση το βράδυ της Παρασκευής. Μπορεί η ομάδα να βρίσκεται πολύ κοντά στην κορυφή, όμως ο Δημήτρης Μελισσανίδης ήθελε να «προφυλάξει» την μεγάλη επένδυση που έκανε το φετινό καλοκαίρι και για αυτό αποφάσισε να αλλάξει προπονητή. Όπως σας έγραψε το Sportdog.gr σε σχετικό ρεπορτάζ, το «αφεντικό» της ΠΑΕ έκρινε πως ο Σέρβος δεν μπορεί να βοηθήσει το πλούσιο ρόστερ που έχει στα χέρια του και γι αυτό ψάχνει εδώ και μέρες για τον αντικαταστάτη του.

Άλλωστε, η Ένωση έκανε όλες τις απαραίτητες κινήσεις φέτος και δικαίως πιστεύουν πως μπορούν να χτυπήσουν Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα. Θυμίζουμε πως ολοκλήρωσε το εκπληκτικό μεταγραφικό καλοκαίρι που είχε με την απόκτηση του Μιλάντ Μοχαμαντί στο παράθυρο των ελεύθερων, ισχυροποιώντας ακόμα περισσότερο την αριστερή πλευρά της άμυνας και μάλιστα με έναν  συμπατριώτη του Χατζισαφί κάτι που θα κάνει αυτό δίδυμο ακόμα… καλύτερο στο μέλλον.

Εκτός, όμως, από τον Μοχαμάντι, ακόμα ένας ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε τον Σεπτέμβριο, σαν ελεύθερος. Ο λόγος για τον Λάζαρο Ρότα, που μετά από μια πολύ καλή χρονιά στην Φορτούνα Σιτάρντ αποφάσισε να επιστρέψει στην χώρα μας. Η απορία πολλών βέβαια είναι γιατί επιλέχτηκε ο 24χρονος να υπογράψει στην ομάδα, από την στιγμή που υπήρχαν ήδη μπροστά του τόσο ο Κλεμάν Μισελέν, που ήρθε σαν μεταγραφή το καλοκαίρι και μάλιστα με την ΑΕΚ να πληρώνει 1 εκατομμύριο στην Λανς, αλλά και ο Μιχάλης Μπακάκης.

Από την πρώτη στιγμή που υπέγραψε ο δύο φορές Έλληνας διεθνής, οι άνθρωποι του συλλόγου έκαναν σαφές πως η κίνηση αυτή έγινε για να μπορέσει να προχωρήσει πιο εύκολα η μετάβαση στην επόμενη μέρα της ομάδας, μιας και ο Μπακάκης έχει ήδη συμπληρώσει τα 30 του χρόνια, όμως ακόμα και αυτή τη στιγμή θεωρείται το back up του Γάλλου αμυντικού. Πάντως αν ο Μισελέν έχει και στο μέλλον εμφανίσεις όπως αυτές που πραγματοποίησε στην Τούμπα, τότε μην παραξενέψει κανέναν αν δούμε τον Λάζαρο Ρότα να παίρνει την ευκαιρία του και να υπάρχουν ανακατατάξεις στους ρόλους…

Τέλος, μπορεί οι Κιτρινόμαυροι να έκαναν… ρεκόρ μεταγραφών στην φετινή σεζόν, όμως αυτό δεν σημαίνει πως έχουν τελειώσει με την ενίσχυση της ομάδας για την φετινή σεζόν.

Τα… καμπανάκια με τα αμυντικά προβλήματα, σε όλες τις μέχρι στιγμής αναμετρήσεις της Super League, όσο και τα άσχημα αποτελέσματα σε Κρήτη και Τούμπα έχουν βάλει σε σκέψεις τη διοίκηση και όλα δείχνουν πως η Ένωση θα προχωρήσει σε τρεις μεταγραφές και τον Ιανουάριο, ώστε να μπορέσει να επιτύχει τους στόχους της. Ψάχνει για κεντρικό χαφ και από εκεί και πέρα ίσως για σέντερ μπακ και εξτρέμ. Πολλά θα εξαρτηθούν πλέον και από την άποψη του νέου προπονητή για το ρόστερ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags