Facebook Pixel Ολυμπιακός - Κώστας Σταφυλίδης: Δίνει προβάδισμα στον Ολυμπιακό ο Σταφυλίδης: "Αν είναι σωστός με Άιντραχτ, θα επικρατήσει"
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-31 11:01:00

Δίνει προβάδισμα στον Ολυμπιακό ο Σταφυλίδης: "Αν είναι σωστός με Άιντραχτ, θα επικρατήσει"

Sportdog Team
Δίνει προβάδισμα στον Ολυμπιακό ο Σταφυλίδης: "Αν είναι σωστός με Άιντραχτ, θα επικρατήσει"

Ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ μίλησε για το επερχόμενο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Άιντραχτ Φρανφκούρτης για το Europa League και έδωσε το προβάδισμα στους Ερυθρόλευκους.

Ολυμπιακός - Κώστας Σταφυλίδης: Συνέντευξη στην εφημερίδα Real News έδωσε ο Κώστας Σταφυλίδης και μίλησε για τον αγώνα της 4ης αγωνιστικής των ομίλων τoυ Europa League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Άιντραχτ, λέγοντας πως αν οι Πειραιώτες είναι σοβαροί, θα επικρατήσουν

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Πως σου φάνηκε η Άιντραχτ;

«Μια καλή ομάδα, με τα συν και τα πλην της. Δεν είναι φόβητρο, αλλά και δεν μπορείς να μην την πάρεις στα σοβαρά. Το θετικό για τον Ολυμπιακό είναι ότι η γερμανική ομάδα δεν βρίσκεται σε ιδανική κατάσταση, κάτι που μπορεί να το εκμεταλλευτούν οι «ερυθρόλευκοι» και να τη νικήσουν».

Θεωρείς ότι οι πιθανότητες είναι υπέρ του Ολυμπιακού;

«Αν ο Ολυμπιακός είναι σωστός, θα επικρατήσει. Έχει και τους ποδοσφαιριστές και την πείρα για να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει. Αυτό, φυσικά, δεν θα προκύψει άκοπα, αφού ναι μεν η Άϊντραχτ δεν είναι σε φουλ φόρμα, ωστόσο θεωρώ δεδομένο ότι θα μπει δυνατά στο παιχνίδι, διεκδικώντας το καλύτερο δυνατό».

Θα τη χαρακτήριζες ομάδα έδρας;

«Κοιτάξτε, η ατμόσφαιρα εκεί είναι πολύ θερμή και έχει οπαδούς που τη στηρίζουν φανατικά, σε σημείο που να νιώθεις κάποιες στιγμές ότι το γήπεδο γέρνει! Αλλά πάλι δεν θα έλεγα πως όταν αγωνίζονται μακριά τα χάνουν, αφού διαθέτουν μαχητικό σύνολο που παλεύει όλα τα παιχνίδια.

Αν, όμως, ο Ολυμπιακός μπλοκάρει τα ατού της, θα την αποδιοργανώσει και θα τη φέρει σε δύσκολη θέση. Και πιστεύω πως μπορεί να το κάνει, αρκεί να εμφανιστεί διαβασμένος, σοβαρός και κυρίως να αποφύγει τα λάθη, διότι οι Γερμανοί δεν αφήνουν τέτοιες φάσεις να πέσουν κάτω».

Έχουν σχέση οι δύο αγώνες αυτός της Φρανκφούρτης και ο επερχόμενος στην Ελλάδα;

«Νομίζω πως όχι, αφού και στη Γερμανία ο Ολυμπιακός δεν στάθηκε άσχημα και αν αξιοποιούσε μια – δυο ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν θα μιλούσαμε για άλλο παιχνίδι. Στο Καραϊσκάκη, με τον κόσμο στο πλευρό του, οι όροι θα είναι υπέρ του». 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags