Facebook Pixel Ολυμπιακός: Χαμόγελα για την παρουσία του Λάζαρ Ραντζέλοβιτς στη Λεγανιές
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-13 14:00:00

Το επόμενο deal Μαρινάκη - Πουλάει και τον… ξεχασμένο - "Έκραζε" το Καραϊσκάκη, φέρνει εκατομμύρια

του Παναγιώτη Νικολάου
Το επόμενο deal Μαρινάκη - Πουλάει και τον… ξεχασμένο - "Έκραζε" το Καραϊσκάκη, φέρνει εκατομμύρια

Άλλη μία μεγάλη συμφωνία, παρότι ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θα συμφωνήσει. Ποιος είναι ο παίκτης που δέχθηκε σκληρή κριτική, δεν έπεισε με τις εμφανίσεις του και αποχώρησε και τώρα... μοιάζει αναγεννημένος; Μάλιστα, η ομάδα του είναι τόσο ικανοποιημένη, που σκέφτεται να πληρώσει άμεσα τη ρήτρα!
 

Ολυμπιακός: Χαμόγελα φέρνει στους ανθρώπους του Ολυμπιακού η παρουσία του Λάζαρ Ραντζέλοβιτς στη Λεγανιές.

Ο Σέρβος εξτρέμ παραχωρήθηκε στην ισπανική ομάδα με τη μορφή δανεισμού την τελευταία ημέρα των μεταγραφών, ενώ στη συμφωνία τοποθετήθηκε και ρήτρα αγοράς ύψους 1.800.000 ευρώ, βάσει των όσων ανέφεραν ρεπορτάζ από την Ισπανία.

Μέχρι στιγμής ο Ραντζέλοβιτς μοιάζει "αναγεννημένος" στην πρώην ομάδα του Δημήτρη Σιόβα, όπου έχει κερδίσει φανέλα βασικού με τις εμφανίσεις του. Μάλιστα, έχει ήδη προλάβει να πετύχει δύο γκολ και να δώσει μια ασίστ σε συνολικά 11 εμφανίσεις. Τα νούμερα μπορεί να μην φαντάζουν εντυπωσιακά, αλλά για έναν παίκτη που  την περυσινή σεζόν δεν σκόραρε ούτε μια φορά σε 35 συμμετοχές με τον Ολυμπιακό, η πρόοδος είναι τεράστια!

Το πιο σημαντικό για τον 24χρονο άσο είναι πως αρχίζει να βρίσκει ξανά τον εαυτό του, φτιάχνοντας την ψυχολογία του. Και αυτό γιατί στο Λιμάνι ο ταχύτατος εξτρέμ δεν είχε πρόβλημα μόνο αγωνιστικό αλλά και εξωαγωνιστικό, καθώς λέγεται ότι επηρεαζόταν αρνητικά από διάφορες καταστάσεις. Βεβαίως είναι πολύ μεγαλύτερες οι απαιτήσεις στο επίπεδο που αγωνίζεται ο Ολυμπιακός σε σχέση με τη La Liga 2, όμως το γεγονός ότι η βελτίωση του Ραντζέλοβιτς είναι εμφανής, δείχνει ότι η απόφαση να παραχωρηθεί ως δανεικός το καλοκαίρι ήταν σωστή.

Αν ο Σέρβος συνεχίσει έτσι, δεν αποκλείται η Λεγανιές να καλύψει το buy-out του και ο Ολυμπιακός να έχει οικονομικό κέρδος από έναν παίκτη που απογοήτευσε την περσινή σεζόν. Ακόμα κι αν δεν συμβεί αυτό, οι καλές εμφανίσεις του Ραντζέλοβιτς μπορεί να φέρουν άλλη πρόταση για την αγορά του είτε από την Ισπανία είτε από αλλού.

Και φυσικά, αν ο 24χρονος άσος δεν πωληθεί αλλά επιστρέψει βελτιωμένος και διεκδικήσει θέση στο "ερυθρόλευκο" ρόστερ, ο Πέδρο Μαρτίνς θα κερδίσει ξανά έναν παίκτη, στον οποίο εξακολουθεί να πιστεύει και να υπολογίζει αγωνιστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτή είναι η τιμή πώλησης του Σεμέδο - Δεν τήρησε τον λόγο του σε Μαρινάκη - "Παραμύθι" χωρίς δράκο

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags