Facebook Pixel Άρης: "Κοιτάζει" Έλληνα για επιστροφή ο Καρυπίδης - Έγινε πρώτη κουβέντα - Για τρεις μεταγραφές ο Άρης!
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-14 12:55:00

"Κοιτάζει" Έλληνα για επιστροφή ο Καρυπίδης - Έγινε πρώτη κουβέντα - Για τρεις μεταγραφές ο Άρης!

Sportdog Team
"Κοιτάζει" Έλληνα για επιστροφή ο Καρυπίδης - Έγινε πρώτη κουβέντα - Για τρεις μεταγραφές ο Άρης!

Ο Θοδωρής Καρυπίδης δεν θα έλεγε "όχι" στο ενδεχόμενο να επιστρέψει ο Έλληνας διεθνής στους Κίτρινους, καθώς κυκλοφορεί ελεύθερος.

Άρης: Η περίπτωση του Γιάννη Γιαννιώτα έχει περίοπτη θέση στη λίστα της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου του Άρη.

Ο διεθνής ακραίος επιθετικός “κυκλοφορεί” ελεύθερος και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έχει ήδη γίνει μία πρώτη κουβέντα με τους Κιτρινόμαυρους ενόψει Ιανουαρίου, με την προϋπόθεση βέβαια ότι η ομάδα θα έχει το δικαίωμα μεταγραφών καθώς εκκρεμεί η απόφαση από το CAS (σσ έχει πάρει παράταση έως 15/12).

Αυτό βέβαια ισχύει και για τις υπόλοιπες μεταγραφικές προτεραιότητας, πλην δηλαδή του εξτρέμ, με τον Αρη να έχει συγκεκριμένες ανάγκες για να ενισχύσει ουσιαστικά το ρόστερ. 

Για την ακρίβεια, βάσει λογικής και αδυναμιών που εμφανίζει η ομάδα θα γίνει κίνηση 1) για την απόκτηση επιθετικού, ο οποίος θα πλαισιώσει τον Αμπουμπακάρ Καμαρά, 2) για επιτελικό μέσο, καθώς σε αυτή τη θέση πλην του Μπερτόγλιο η ομάδα δεν έχει άλλον παίκτη με τα χαρακτηριστικά του Αργεντινού, που να ανταποκριθεί αποτελεσματικά, και 3) υπάρχει σκέψη και για την περαιτέρω ενίσχυση της μεσαίας γραμμής, με συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

Πηγή: metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags