Facebook Pixel Ολυμπιακός - Βασίλης Σουρλής: "Γι’ αυτό τον κράτησε ο Μαρτίνς, το βάζει στην 11αδα - Παίζει ακόμα και εξτρέμ - Δεν έχει θέση ο Κουντέ"
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-16 11:00:00

"Γι’ αυτό τον κράτησε ο Μαρτίνς, δεν φοβάται το ρίσκο - Οκτάρι και εξτρέμ - Δεν έχει θέση ο Κουντέ"

του Γιώργου Κτενά
"Γι’ αυτό τον κράτησε ο Μαρτίνς, δεν φοβάται το ρίσκο - Οκτάρι και εξτρέμ - Δεν έχει θέση ο Κουντέ"

Ο παίκτης που έρχεται στον Ολυμπιακό για να κάνει μεγάλη καριέρα. Ποιος είναι ο Βασίλης Σουρλής και γιατί στο Λιμάνι εκτιμούν πως θα φτάσει πολύ ψηλά. Η απόφαση του Πορτογάλου προπονητή για τον Γενάρη, η θέση του μέσα στο γήπεδο και η στήριξη της ομάδας στο πρόσωπό του.

Ολυμπιακός - Βασίλης Σουρλής: Με τα καλύτερα λόγια μιλούν όλοι στο Λιμάνι για τον 19χρονο άσο, ενώ και το περασμένο καλοκαίρι είχε αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις στα παιχνίδια εναντίον τής Νέφτσι Μπακού που είχε αγωνιστεί αλλά και όσο έχει αξιοποιηθεί από τον Πέδρο Μαρτίνς στη Σούπερ Λιγκ.

 

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι στον σχεδιασμό που είχε κάνει ο Πορτογάλος τεχνικός για τον Ολυμπιακό, είχε ξεκάθαρη άποψη για τον Σούρλη: Συμμετέχει στις προπονήσεις κυρίως της πρώτης ομάδας, αγωνίζεται με τον Ολυμπιακό β΄ για να πάρει παιχνίδια και να έχει ρυθμό, και τον Γενάρη που θα απουσιάζουν οι Κουντε, Μαντί Καμαρά και Αγκιμπού Καμαρά, θα βρεθεί ξανά στην 11άδα των Πειραιωτών - Μπορεί και νωρίτερα, ανάλογα με τις ανάγκες της ομάδας.

 

Αυτός ήταν και ο λόγος που ο νεαρός άσος προτίμησε να παραμείνει στoυ Ρέντη και όχι να φύγει με τη μορφή δανεισμού το περασμένο καλοκαίρι, καθώς υπήρχε πρόταση για τον δανεισμό του από ομάδα του εξωτερικού.

 

Το sportdog.gr επικοινώνησε με τον Γεράσιμο Λυμπέρη, δημοσιογράφο που γνωρίζει άριστα τα κατατόπια της Super League 2, και προφανώς έχει δει τον Σουρλή με τη φανέλα του Ολυμπιακού β΄ - Δηλαδή πέρα από τις θερινές του εμφανίσεις με τους Πειραιώτες που είχαν δει όλοι.

 

 

"Ηγείται στον Ολυμπιακό β΄ - Δεν κολλάει ο Μαρτίνς - Δεν έχει θέση ο Κούντε στον Ολυμπιακό"

 

"Είναι παιδί το οποίο ηγείται της ομάδας του στη Super League 2, έχει όλα τα φόντα για να κάνει καριέρα, μπορεί να ανέβει και στην πρώτη ομάδα. Έχει κινήσει το ενδιαφέρον ομάδων, κάτι που είναι λογικό με βάση τις εμφανίσεις του και με την πρώτη ομάδα. Σιγουρα για να του είπε ο Μαρτίνς να παραμείνει στον σύλλογο, κάτι παραπάνω θα ξέρει ο Πορτογάλος προπονητής. Άλλωστε, έχει αποδείξει ότι δίνει ευκαιρίες, δεν φοβάται να δώσει ευκαιρίες στα νέα παιδιά", σχολίασε αρχικά μέσω του sportdog ο καλός συνάδελφος. 

 

Μπορεί να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις της πρώτης ομάδας;

 

"Δοκιμάζει λύσεις από τη β΄ ομάδα, για να λέει ότι τον υπολογίζει για τον Γενάρη σημαίνει ότι έχει δει πράγματα που θα τον κάνουν να του δώσει ευκαιρίες. Ο Μαρτίνς δεν κολλάει στα ονόματα, για παράδειγμα όλοι περίμεναν ο Κούντε να είναι βασικός αλλά ακόμα δεν έχει βρει θέση στον Ολυμπιακό". 

 

"Με Μπουχαλάκη και Εμβιλά - Μεγάλο κεφάλαιο - Μαζί με Τζολάκη ποντάρει πολλά ο Ολυμπιακός πάνω τους"

 

Σε ποιο σχήμα θα ταίριαζε;

 

"Επειδή είναι πιο επιθετικός παίκτης, μπορεί να παίξει και left winger και κεντρικός μέσος. Αλλά είναι επιθετικός μέσος, μπορεί να παίξει ως 8άρι. Οπότε θεωρώ ότι με Μπουχαλάκη και Εμβιλά μπορεί να συνυπάρξει, από τη στιγμή που τον Γενάρη θα απουσιάζουν οι δύο Καμαρά και ο Κούντε".

 

Οπότε να περιμένουμε να τον δούμε ξανά στην πρώτη ομάδα.

 

"Είναι μεγάλο κεφάλαιο το θέμα Σουρλής στον Ολυμπιακό, έχει πολύ ταλέντο και πρέπει να φτάσει πολύ ψηλά. Αρκεί να δουλευτεί, μαζί με τον Τζολάκη ποντάρει πολλά πανω τους ο Ολυμπιακός".

 


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Έρχεται βασικός στον Ολυμπιακό ο Κασάμι - Αυτόν βγάζει από την 11αδα - Δεν σπάει η μεταγραφή..." 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags