Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Φέρνει νέο… Ζίβκοβιτς ο Σαββίδης - Πρώτος στόχος για Γενάρη ο Κλάεσον - Έκπληξη και με εξτρέμ 2.5 εκατ.!
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-16 21:44:00

Φέρνει "νέο Ζίβκοβιτς" ο Ιβάν - Πρώτος στόχος Κλάεσον για Γενάρη - Έκπληξη και με εξτρέμ 2.5 εκατ.!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Φέρνει "νέο Ζίβκοβιτς" ο Ιβάν - Πρώτος στόχος Κλάεσον για Γενάρη - Έκπληξη και με εξτρέμ 2.5 εκατ.!

Επαφές Ιβάν με τον ιδιοκτήτη της ομάδας, μεταγραφάρα στην Τούμπα. Το Sportdog.gr αποκαλύπτει τα δύο ονόματα που βρίσκονται πολύ ψηλά στη λίστα των "ασπρόμαυρων" και τη νέα μεταγραφική πολιτική. Ποιος... δουλεύεται για τώρα και ποιος για το καλοκαίρι. Ποιο το κόστος των δύο κινήσεων...

ΠΑΟΚ – Ιβάν Σαββίδης: Με οδηγό τη μεταγραφή του Αντρίγια Ζίβκοβιτς πορευτούν στον ΠΑΟΚ τόσο στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο όσο και στην καλοκαιρινή του 2022. Δηλαδή; Παίκτες που θα έρθουν στην ομάδα σε πολύ καλή ποδοσφαιρική ηλικία, με όσο το δυνατόν περισσότερες παραστάσεις, που μέσω της συμμετοχής τους στις υποχρεώσεις τής ομάδας θα αυξήσουν την μεταπωλητική αξία τους.

Αυτή τη στιγμή οι Θεσσαλονικείς ασχολούνται με τις ανανεώσεις στα συμβόλαια που ολοκληρώνονται και τους ενδιαφέρει να τα ανανεώσουν. Γιατί προφανώς από όσα λήγουν δεν θα ανανεωθούν όλα...

Σύντομα, όμως, θα φτάσει η στιγμή για να ασχοληθούν και με τις μεταγραφές τύπου Ζίβκοβιτς, και φαίνεται ότι πρώτος στη σχετική λίστα είναι ο Βίκτορ Κλάεσον - Αν και ο Σουηδός είναι 29 ετών, αλλά είναι παίκτης με παραστάσεις! Ο διεθνής Σουηδός εξτρέμ που είχε απασχολήσει και το περασμένο καλοκαίρι, είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει από την Κράσνονταρ τον Γενάρη και ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να είναι ο προορισμός του.

Γιατί ο Σαββίδης είναι προσωπικός φίλος με τον ιδιοκτήτη της Κράσνονταρ, ο οποίος αυτή την περίοδο αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα. Το συμβόλαιο του Κλάεσον, άλλωστε, λήγει το προσεχές καλοκαίρι και μην αποκλείσετε αν υπογράψει από τώρα στη νέα του ομάδα. Ο Λουτσέσκου, άλλωστε, είναι ζεστός με το ενδεχόμενο να έρθει στον Δικέφαλο ο Κλάεσον, όπως ήταν ζεστός και το περασμένο καλοκαίρι.

Ακόμα, από τα σενάρια που βρέθηκαν στο προσκήνιο μέσω Κύπρου, οι Ασπρόμαυροι είναι πολύ πιθανό να ασχοληθούν με τον Όνι Βαλακάρι, τον 22χρονο διεθνή Φινλανδό εξτρέμ που βγάζει μάτια με τη φανέλα της Πάφου (με τον πρόεδρο της οποίας επίσης έχει άριστες σχέσεις ο Σαββίδης). Οι Τζιωνής και Λοΐζου, της Ομόνοιας, δεν συγκεντρώνουν πιθανότητες για να αποκτηθούν από τον Δικέφαλο, αντίθετα όμως συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να ρίξει 2-2,5 εκατ. ευρώ στα ταμεία τής Πάφου ο Σαββίδης και να τον αποκτήσει τον Βαλακάρι.

Αυτοί οι δύο, Κλάεσον και Βαλακάρι, φαίνεται ότι θα είναι οι παίκτες που θα επικεντρωθούν οι Θεσσαλονικείς στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι, και είναι μεταγραφές τύπου Ζίβκοβιτς, συν φυσικά η έλευση του Λέο Ζαμπά που είναι δεδομένη. Κάτι που σημαίνει ότι θα γίνει κίνηση για να ενισχυθεί σημαντικά η μεσοεπιθετική γραμμή, αλλά όχι οι υπόλοιπες γραμμές...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έξαλλοι στον ΠΑΟΚ με "Νέα Τούμπα" - "Να σταματήσουν οι διαδικασίες τώρα" - Εντολή Σαββίδη για ΟΑΚΑ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags