Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Με άλλον αέρα λόγω Λουτσέσκου ο Μιχαηλίδης, στοίχημα ο… Τσιμίκας της ΑΕΚ - "Αναβάθμιση" Σουρλή
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-16 23:24:00

Με άλλον αέρα λόγω Λουτσέσκου ο Μιχαηλίδης, στοίχημα ο… Τσιμίκας της ΑΕΚ - "Αναβάθμιση" Σουρλή

GOALάρες by Εvaggelistis
Με άλλον αέρα λόγω Λουτσέσκου ο Μιχαηλίδης, στοίχημα ο… Τσιμίκας της ΑΕΚ - "Αναβάθμιση" Σουρλή

Η ισορροπία του Τζολάκη και ο Πράσινος με το καλύτερο συμβόλαιο στην Εθνική Ελπίδων. Ποιοι ξεχωρίζουν από τη "μικρή" Εθνική και για ποιους παίκτες των "μεγάλων" γίνεται ήδη ντόρος. Τι χρειάζονται για να κάνουν την καριέρα που προβλέπεται και τα λάθη που πρέπει να αποφύγουν.

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Η Εθνική Ελπίδων κέρδισε ξανά στην Τρίπολη και η στήλη θα ασχοληθεί με τους παίκτες εκείνους που κάνουν το μεγαλύτερο γκέλ.Έχουμε και λέμε λοιπόν:

ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ: από δική του μεγάλη μπαλιά από πίσω, σφραγίδα της κλάσης του και του παιχνίδιου του, προήλθε η φάση του κερδισμένου πέναλτι της Εθνικής μας που τον έχρισε και σκόρερ. Στην επανάληψη κέρδισαν πέναλτι και οι Ισλανδοί αλλά αυτοί δεν είχαν... Μιχαηλίδη για εκτελεστή. Ο άσος του ΠΑΟΚ είναι σπεσιαλίστας στα στημένα (φαουλ/πέναλτι/κορνερ) αφού η...τέχνη δεν ξεχνιέται. Βλέπετε είχε ξεκινήσει ως "δεκάρι" για να τον γυρίσουν στόπερ. Μετά την ανανέωση του συμβολαίου του και την εμπιστοσύνη που του δείχνει ο Λουτσέσκου παίζει με άλλον αέρα. Κάτι που φαίνεται και σε σύγκριση με τον έτερο στόπερ μας και πρώην συμπαίκτη του στην Ακαδημία του ΠΑΟΚ, τον Διαμαντή...

ΜΠΟΤΟΣ: ήταν από τους διακριθέντες, κέρδισε και το πεναλτι. Έπαιξε κάτι μεταξύ "δεκα" και περιφερειακού επιθετικού χωρίς να είναι "δεκάρι". Δεν είναι ούτε "8αρι",ούτε "7αρι" (για τα άκρα) αλλά μάλλον... 7,5άρι. Έχει δουλέψει από μικρός πάρα πολύ για να γίνει ένα σύγχρονο δημιουργικό χαφ και να φτάσει μέχρι εδώ. Το ολλανδικό πρωτάθλημα του ταιριάζει αλλά για την ΑΕΚ που θα τον περιμένει το καλοκαίρι, μετά την ολοκλήρωση του δανεισμού του στην Γκο Αχέντ θα αποτελέσει ένα στοίχημα . Για το κατα ποσό μπορεί να χωρέσει στο ρόστερ της έστω και για το ροτέισον  αρχικά, στην αναβαθμισμένη μεσαία της γραμμή. Και φυσικά για το αν μπορεί να αποτελέσει τον δικό της... Τσιμίκα. Βέβαια άλλο μπάκ κι άλλο (πιο δυσκολο και σύνθετο)χαφ για καριέρα στο κορυφαίο επιπεδο.

ΖΑΓΑΡΙΤΗΣ: στο προηγούμενο ματς, κόντρα στη Λευκορωσία ήταν σούπερ, με την Ισλάνδια κινήθηκε στην μετριότητα. Και στα δυο ματς έπαιξε μπακ χαφ, είχε όλη την αριστερή πλευρά. Κάπου πληρώνει βέβαια και την έλλειψη ρυθμού αφού στην Πάρμα μπορεί να καν τοπ προπόνηση και να έχει βοηθηθεί αλλά δεν έχει αγώνες στα πόδια του μιας και ο κόουτς Μαρέσκα δεν τον εμπιστεύεται. Κι αυτό είναι ένα θέμα, το αγωνιστικο. Από την άλλη όμως, έχει ένα κλειστό συμβόλαιο με εβδομαδιαίες αποδοχές 4.200 ευρώ. Μακράν του δεύτερου από τους υπόλοιπους της Ελπίδων,με εξαίρεση τον Μιχαηλίδη, ο"Ζαγαρ" είναι ο πλέον ακριβοπληρωμένος. Βέβαια και ο στόπερ του ΠΑΟΚ  μέχρι τον προηγούμενο μήνα καθάριζε 55.000 ετησίως αλλά μετά την ανανέωση θα καθαρίζει 370.000 το χρόνο. 

ΣΟΥΡΛΗΣ: είναι ο πιο βελτιωμένος παίκτης, μέσω δουλειας, την τελευταία 2ετια από όλους τους συμπαίκτες του. Έφτιαξε πολύ την σωματοδομή του (δυνάμωσε), έβαλε μεγάλη ένταση στο παιχνίδι του λόγω της συνεχόμενης παρουσίας του στις προπονήσεις του Μαρτίνς κι αναγκάστηκε για να επιβιώσει, από δεκάρι και περιφερειακός επιθετικός να γυρίσει μια θέση πιο πίσω, 8άρι και δεύτερο 6άρι! Αναβαθμίζοντας την τακτική του σκέψη και την ανάσταλτική συμπεριφορά του. Βέβαια αυτή η διαφοροποίηση καθιστά ακόμη πιο δύσκολη την καθιερωσή του στον Ολυμπιακό και θα πρέπει να  προσέξει το επόμενο βήμα του. Γιατί κινδυνεύει να χάσει ολο αυτό απο έλλειψη αγωνων. Σε άλλη ομάδα ίσως να κεφαλοποιουσε αυτή την βελτιωσή του αμυντικά αφού απο  τεχνικά χαρακτηριστικά ήταν επαρκέστατος από την αρχή...

TΖΟΛΑΚΗΣ: τεράστια επέμβαση στο 92', κράτησε το τρίποντο για την Ελπίδων και έδωσε ένα ακόμη χαι λάιτ σε εκείνους που θέλουν να του κτίσουν διεθνή καριέρα. Ενδεικτική βεβαια του ταλέντου του και γιατί στα 19 του χρόνια αποτελεί μέγα πρότζεκτ για τον Ολυμπιακό. Βέβαια στο πρώτο 45λεπτο, σε δυο στιγμές και σε φάση μπίλντ απ, οι επιλογές του με τα πόδια ήταν τραγικές και θα μπορούσαν να κοστίσουν. Συμβαίνουν αυτά στους κίπερ αλλά στην περίπτωση του Τζολακη ... συγχωρούνται ή παραβλέπονται, πολύ πιο εύκολα σε σχέση με άλλους. Μάλλον θα πρέπει να ισορροπήσει το... υπερεγώ που δείχνει εντός γηπέδου (κι είναι αυτό βέβαια που τον έφερε σε αυτή την ηλικία να αποτελει τοπ προτζεκτ) με ταπεινότητα εκτός, ώστε το πνευματικό κομμάτι να μην οδηγεί σε έπαρση!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φέρνει "νέο Ζίβκοβιτς" ο Ιβάν - Πρώτος στόχος Κλάεσον για Γενάρη - Έκπληξη και με εξτρέμ 2.5 εκατ.!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags