Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ρούμπεν Σεμέδο: Τον Γενάρη ψάχνονται όλοι για να τον χαιρετίσουν!
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-24 12:00:00

Ξεχάστε Μαντί και Αγκιμπού - Αυτόν πουλάει τον Γενάρη ο Μαρινάκης - Δεν θα τον ξαναδούμε βασικό;

Sportdog Team
Ξεχάστε Μαντί και Αγκιμπού - Αυτόν πουλάει τον Γενάρη ο Μαρινάκης - Δεν θα τον ξαναδούμε βασικό;

Οι Πειραιώτες είναι μεγάλη ομάδα και ως τέτοια έχουν μεγάλο βάθος στο ρόστερ τους και, προφανώς, ο Πέδρο Μαρτίνς μπορεί να βρει πολλές λύσεις για την 11άδα - Αν και η αλήθεια είναι ότι ο συγκεκριμένος παίκτης του λείπει από το βασικό σχήμα, αλλά από τον προσεχή Γενάρη μπορεί να μην τον ξαναδεί!

Ολυμπιακός - Ρούμπεν Σεμέδο: Σε σχετικά καλή κατάσταση φαίνεται ότι βρίσκεται ο Πορτογάλος άσος στου Ρέντη, στις προπονήσεις με την ομάδα που έχει επιστρέψει εδώ και λίγο καιρό, αν και εμφανώς έχει μείνει κάπως πίσω μετά από τόσο καιρό αποχής από το πρόγραμμα.

Ειδικά ένα κορμί όπως του Σεμέδο όσο επαγγελματικά αν εργάστηκε το διάστημα που ήταν μόνος του, δεν παύει να αντιμετωπίζει ένα θέμα για να βρει ρυθμό και να παρουσιαστεί όπως τον έχουμε συνηθίσει.



Πάντως το σενάριο που τον θέλει να επιστρέφει σε παιχνίδια πρωταθλήματος ως βασικός, είναι κάπως δύσκολο να επαληθευτεί. Τουλάχιστον με βάση όσα ισχύουν τώρα, για αυτό καλό είναι να σταμπάρουμε περισσότερο το Κύπελλο και τον Λεβαδειακό.

Σε κάθε περίπτωση είναι γεγονός ότι υπάρχει μια σκέψη στη διοίκηση να μαλακώσει στο θέμα του Σεμέδο μέσα στο επόμενο διάστημα, ακριβώς για να πάρει κάποια παιχνίδια στα πόδια του και να είναι πιο εύκολο να παραχωρηθεί τον προσεχή Γενάρη με τους καλύτερους δυνατούς όρους.

Γιατί αυτή την ώρα δεν φαίνεται ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να πετύχει συμφωνία μεγαλύτερη των 4 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του Ρούμπεν Σεμέδο, πάνω-κάτω δηλαδή τα χρήματα που δαπάνησε για την απόκτησή του. Κι αυτό το ποσό, προφανώς, δεν καλύπτει κανέναν στο Λιμάνι.

Η αλήθεια είναι ότι η περίπτωση του Πορτογάλου στόπερ έχει στραβώσει στον Ολυμπιακό και ο,τι είναι να γίνει για να σώθεί η κατάσταση, θα πρέπει να γίνει άμεσα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θα "γκρεμίσει" το Καραϊσκάκη ο Μαρινάκης - Ποσό-σοκ στον Ολυμπιακό - Μεταγραφή 23 εκατ!




 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags