Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Στο limit up της η σχέση Ιβάν-Ραζβάν - Φέρνει... νέο Μαουρίτσιο - Υποψήφιος και Βραζιλιάνος παικταράς!
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-02 14:44:00

Στο limit up της η σχέση Ιβάν-Ραζβάν - Φέρνει... νέο Μαουρίτσιο - Υποψήφιος Βραζιλιάνος παικταράς!

Οι Μιχείες
Στο limit up της η σχέση Ιβάν-Ραζβάν - Φέρνει... νέο Μαουρίτσιο - Υποψήφιος Βραζιλιάνος παικταράς!

Σούπερ όνομα, τον έφερε στην Ευρώπη ο Μιρτσέα Λουτσεσκου! Γιατί παρά τις σχετικές... μουρμούρες δεν υπάρχει καμία περίπτωση να διώξει ο Σαββίδης τον Λουτσέσκου, η πρώτη μεταγραφή του Γενάρη και το όνομα που υπάρχει στην "ασπρόμαυρη" λίστα.ν

 

O ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να κερδίσει ούτε τις ρεζέρβες της ΑΕΛ. Για την ακρίβεια χρειάστηκε ένα buzzer beater του πολυτιμότερου παίκτη του αυτή την εποχή (και πιο ισχυρής προσωπικότητας του εν μέσω κρίσης), Γιασμίν Κούρτιτς, για να μην χάσει στο Αλκαζάρ.

 

Με αυτά και με αυτά βέβαια η εσωστρέφεια, που έχει επιστρέψει για τα καλά σαν ομίχλη στο στρατόπεδο του "δικεφάλου", παρέμεινε μαζί με την κριτική και στον Ραζβάν Λουτσέσκου. Βέβαια ο Ρουμάνος τεχνικός όπως μετά την ήττα απο τον Άρη μίλησε για "κατάρευση" της ομάδας του, έτσι και χθες έκανε λόγο για "απουσία ενέργειας" απο τους "ασπρόμαυρους".

 

Πάνω, κάτω το ίδιο επανέλαβε κι αυτό αποτελεί την σκληρή αλήθεια για τους "ασπρόμαυρους" που μέχρι να σκοράρει ο Κούρτιτς στην Λάρισα είχαν συμπληρώσει 380' χωρίς γκολ. Κι αυτό αφού ειχαν προηγηθεί οι αναμετρήσεις με Ατρόμητο, Σλόβαν, Άρη, στις οποίες ο ΠΑΟΚ δεν είχε βρει δυχτια.

 

Απο εκεί και πέρα θέμα Λουτσέσκου δεν υπάρχει, ούτε θα υπάρξει. Και αυτό δεν έχει να κάνει με το πανίσχυρο κλειστό συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ, αλλά με την σχέση του, με τον Ιβάν Σαββίδη.

 

Όσο κι αν ακουστεί περίεργο ή... επικοινωνιακό, η αλήθεια είναι πως οι δυο τους έχουν έρθει πιο κοντά, εμφανίζονται πιο δεμένοι απο κάθε άλλη φορα στο παρελθόν, ακόμη και σε σύγκριση με τις ένδοξες ημέρες του ντάμπλ στον ΠΑΟΚ. Ιβάν και Ραζβάν είναι σαν μια γροθιά, έχουν απευθείας επικοινωνία και κοινό όραμα για να κτίσουν μια νέα ομάδα.

 

Άλλωστε όπως λέει και η πιάτσα σε  περίοδο κρισης ή αλλάζεις τον προπονητή ή αλλάζεις το ρόστερ. Και ο Σαββίδης το περασμένο καλοκαίρι έκανε το πρώτο, οπότε τώρα πλέον σειρά έχει το δεύτερο...

 

Πάμε τώρα και σε μια... εσωτερική πληροφόρηση που έχει να κάνει με την μεταγραφική ενίσχυση του ΠΑΟΚ ενόψει Γενάρη. Έμαθα απο... χέρι, πως οι "ασπρόμαυροι" θα αποκτήσουν κεντρικό χαφ με πολλά χαρακτηριστικά, που θα συνδιάζει 6άρι με 8άρι. 

 

Εκεί τώρα υπάρχει ο "εγκέφαλος" Κούρτιτς, ο "εργάτης" Σβάμπ (που στον σχεδιασμό της νέας ομάδας του ΠΑΟΚ προορίζεται για το βασικό ροτέϊσον),ο ευάλωτος στους τραυματισμούς Ντάγκλας Αγκούστο, ο άγουρος Τσιγάρας και ο "διεκπαιρεωτικός" Εσίτι.

 

Σύμφωνα με την πιάτσα agents ,λοιπόν, υπάρχουν στοχευμένοι μεταγραφικοί στόχοι για την θέση του 6/8 που κυνηγάει ο ΠΑΟΚ. Με παίκτη που θα έρθει και θα μπορεί να κάνει την διαφορά άμεσα, χωρίς να χρειαστεί... "χρόνο προσαρμογής". Κατά κάποιο τρόπο αναζητείται ένας... νέος Μαουριτσιο.

 

Οι πληροφορίες της στήλης θέλουν τον ΠΑΟΚ να "κτενίζει" και την αγορά των ελεύθερων παικτών, με τον 29χρονο Βραζιλιάνο αμυντικό χαφ Φερνάντο να έχει προταθεί και να εξετάζεται σοβαρά παρότι πιάνει θέση ξένου (όπου είναι υπερπλήρης ο "δικέφαλος"). Ο Φερνάντο έχει περάσει απο τις Σαχτάρ (μεταγραφή/ανακάλυψη του Μιρτσέα Λουτσέσκου), Σαμπντόρια, Σπαρτάκ Μόσχας πριν πάει το καλοκαίρι του 2019 στην Κίνα...
 


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Έξαλλος ο Σαββίδης, παίρνει... κεφάλια στην Τούμπα - Ανακοινώνει το νέο "αφεντικό" στον ΠΑΟΚ!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags