Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Απογείωση" για Έλληνα άσο στο Λιμάνι - Από Ολυμπιακό β’ στο Ch. League - Ενδιαφέρον από Ευρώπη!
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-27 19:00:00

"Απογείωση" για Έλληνα άσο στο Λιμάνι - Από Ολυμπιακό β’ στο Ch. League - Ενδιαφέρον από Ευρώπη!

του Παναγιώτη Νικολάου
"Απογείωση" για Έλληνα άσο στο Λιμάνι - Από Ολυμπιακό β’ στο Ch. League - Ενδιαφέρον από Ευρώπη!

Ο Μαρτίνς τον πιστεύει πάρα πολύ και τον ετοιμάζει για 11αδα! Ποιος είναι ο νεαρός Ερυθρόλευκος που ήδη ξεχωρίζει στα παιχνίδια της δεύτερης ομάδας και γιατί ο Πορτογάλος κόουτς δείχνει να τον εμπιστεύεται. Η χρηματιστηριακή του αξία και οι ομάδες που τον τσεκάρουν από το εξωτερικό.

Μπορεί στον Ολυμπιακό να έχουν τα μάτια τους… ανοιχτά για την μεταγραφική αγορά που ξεκινάει τον Ιανουάριο και μετά τον Κώστα Μανωλά να βρουν παίκτες που θα ενισχύσουν σημαντικά την ομάδα για την δύσκολη συνέχεια της σεζόν, ο Πέδρο Μαρτίνς όμως βλέπει ένα από τα αγαπημένα του παιδιά να μπαίνει στο στόχαστρο συλλόγων του εξωτερικού. Ο λόγος για τον Βασίλη Σουρλή που έχει εντυπωσιάσει τον Πορτογάλο και παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει παίξει ήδη 6 φορές την φετινή χρονιά με τους Ερυθρόλευκους.

Βέβαια πιο ενδεικτικό παράδειγμα της εμπιστοσύνης του Μαρτίνς στον 19χρονο είναι το γεγονός που έπαιξε και στις δύο αναμετρήσεις για τα προκριματικά του Champions League με την Νέφτσι το καλοκαίρι και μάλιστα στον επαναληπτικό του Μπακού ήταν και στην βασική ενδεκάδα παίζοντας 82' λεπτά.

Τα συγκεκριμένα παιχνίδια ήταν και αυτά που τράβηξαν την προσοχή των σκάουτερ από την κεντρική Ευρώπη για τον νεαρό, που φαίνεται έχει αρχίσει και φτιάχνει πολύ το όνομά του στο εξωτερικό. Παράλληλα φέτος ο Σουρλής έχει παίξει και έξι φορές με την ομάδα Β' του Ολυμπιακού, όλες σαν βασικός, έχοντας μάλιστα και μια ασίστ στον αγώνα με τον Πανσερραϊκό.

Όμως αυτό που ανέβασε κι άλλο τις μετοχές του 19χρονου ήταν η παρουσία του στην Εθνική Ελπίδων. Ο Σουρλής από τον περασμένο Μάρτιο που ήταν για πρώτη φορά στον πάγκο της ομάδας, στον αγώνα για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κ21 με την Κύπρο, μέχρι σήμερα μετράει 6 συμμετοχές με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, σε φιλικά και επίσημα παιχνίδια, έχοντας βρει και δίχτυα στην αναμέτρηση με την Λευκορωσία στις 12 Νοεμβρίου.

Όλα αυτά έχουν κάνει ανθρώπους ομάδων από το Βέλγιο και την Ολλανδία που δείχνουν έντονα το ενδιαφέρον τους για τον ποδοσφαιριστή. Βέβαια τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά, μιας και ο Σουρλής έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι το 2024, με την αξία του στο transfermarkt να έχει φτάσει σε ελάχιστους μήνες στα 300.000 ευρώ. Αν βάλει κανείς στην συνάρτηση το γεγονός της εμπιστοσύνης που του δείχνει ο Μαρτίνς είναι πολύ πιθανό να τον δούμε πιο συχνά στον αγωνιστικό χώρο, ειδικά αν υπάρξουν και προβλήματα στην μεσαία γραμμή της ομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα επιστροφή Έλληνα άσου μετά τον Μανωλά - Σκάει ανακοίνωση - Στο... περίμενε από μεγάλη ομάδα!

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags