Facebook Pixel Γιάννης Γιαννιώτας: Επιστροφή Γιαννιώτα, υπέγραψε εξάμηνο συμβόλαιο - Συμφώνησε με Καρυπίδη, αλλά... δεν πήγε Άρη!
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-28 13:40:00

Επιστροφή Γιαννιώτα, υπέγραψε εξάμηνο συμβόλαιο - Συμφώνησε με Καρυπίδη, αλλά... δεν πήγε Άρη!

Οι Μιχείες
Επιστροφή Γιαννιώτα, υπέγραψε εξάμηνο  συμβόλαιο - Συμφώνησε με Καρυπίδη, αλλά... δεν πήγε Άρη!

Ο Έλληνας εξτρέμ γυρίζει στη Superleague, επιβεβαιώνοντας το Sportdog.gr! Το νέο του συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι και η προφορική του συμφωνία με τους Θεσσαλονικείς, που τελικά δεν προχώρησε.
 

Πριν απο ένα μήνα βρέθηκε πολύ κοντά στην επιστροφή του στον Άρη και στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά τελικά χθές βράδυ υπέγραψε στον Απόλλωνα! Μάλιστα σήμερα το πρωί (Τρίτη) έκανε την πρώτη του προπόνηση με την νέα του ομάδα ενώ μίλησε και με τον κόουτς Φέστα!

 

Ο λόγος για τον Γιάννη Γιαννιώτα, τον Έλληνα διεθνή εξτρεμ που η στήλη φωτογράφισε στο χθεσινό αποκαλυπτικό της θέμα, πως έχει συμφωνήσει με αθηναϊκή Σουπερλιγκάτη ομάδα και θα υπέγραφε στο επόμενο 24ωρο. Όπως και έγινε δηλαδή επιβεβαιώνοντας/δικαιώνοντας μια ακόμη αποκλειστικότητα του Sportdog.gr (να ευλογάμε που καιπου τα γένια μας).

 

Ο free Γιαννιώτας μπορεί να τα είχε βρει με τον Θόδωρο Καρυπίδη για τον Άρη αλλά αυτή η συμφωνία δεν ενεργοποιήθηκε ποτέ απο πλευράς "κιτρίνων". Με τον 28χρονο άσο, που είχε κι άλλες προτάσεις, να μην περιμένει άλλο αφού ήθελε να ... παίξει ποδοσφαιρο και να επιστρεψει ξανά στην καθημερινότητα μιας ομάδας.

Η τελική επιλογή,λοιπόν, του Γιαννιώτα ήταν ο Απόλλωνας αφού τον ήθελαν πολύ στην Ριζούπολη όλοι. Έτσι υπέγραψε μαζί τους για 6 μήνες. Με στόχο να τον βοηθήσει καταλυτικά στην παραμονή της ομάδας στην κατηγορία. 

 

Αυτό άλλωστε του ζήτησε ουσιαστικά και ο κόουτς Φέστα, που δεν τον ήξερε απο πριν αλλά έδωσε την έγκρισή του αφού τον παρακολούθησε σε διαφορα ματς. Και όπως χαρακτηριστικά είπε ο Ιταλός στον Γιαννιώτα... "περιμένω απο σένα να κάνεις την διαφορά στην ομάδα".

 

Ο Γιαννιώτας αποτελεί την τρίτη χειμερινή προσθήκη του Απόλλων μετά τους Γιακιμόφσκι, Ρόγκνε ενώ όπως έμαθε η στήλη έχουν κλείσει και αξιόπιστο σέντερ φορ στην Ριζούπολη!



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα Μπεν Αρφά! Έρχεται Ελλάδα - Τρελάθηκε ο πρόεδρος και τινάζει την μπάνκα στον αέρα

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags