Facebook Pixel Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Συμφωνία Μαρτίνς με Μαρινάκη για... Τσιμίκα - Ανακοινώνει άμεσα μεταγραφή - Ολυμπιακό β’ ο Μανωλάς
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-30 12:35:00

Συμφωνία Μαρτίνς με Μαρινάκη για... Τσιμίκα - Ανακοινώνει άμεσα μεταγραφή - Ολυμπιακό β’ ο Μανωλάς!

του Παναγιώτη Νικολάου
Συμφωνία Μαρτίνς με Μαρινάκη για... Τσιμίκα - Ανακοινώνει άμεσα μεταγραφή - Ολυμπιακό β’ ο Μανωλάς!

Συνάντηση κορυφής με τον Πορτογάλο, ποιες οι πρώτες αποφάσεις. Στο Λιμάνι μετά τον Έλληνα στόπερ, φουλάρουν για τη δεύτερη τους μεταγραφή και δεν αποκλείεται άμεσα να έχουμε και οριστικές εξελίξεις. Τι ψάχνουν στην αγορά οι Πειραιώτες και η έκπληξη στου Ρέντη με τον Κώστα Μανωλά.

Ο Κώστας Μανωλάς γύρισε... φτιαγμένος και αποφασισμένος να προσφέρει στον Ολυμπιακό όσο πιο άμεσα γίνεται, γι' αυτό και έχει πέσει στη δουλειά προκειμένου να επανέλθει σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς.
 

Ο Έλληνας άσος είχε έναν μικροτραυματισμό στη γάμπα και δεν θα μπορέσει να ενισχύσει τον Ολυμπιακό στο πρώτο ματς του 2022 (με Απόλλωνα Σμύρνης στις 5/1), ωστόσο άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις στο εσωτερικό των Ερυθρολεύκων, εκτιμούν ότι ο Μανωλάς θα είναι έτοιμος να παίξει στα μέσα Ιανουαρίου.


Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 31χρονος αμυντικός πήρε άδεια μόνο δύο ημέρες στις γιορτές, θέλοντας να παραμείνει στους Ρέντη και να δουλέψει για να καλύψει το χαμένο έδαφος! Μάλιστα, είναι ανοικτό το ενδεχόμενο να συμμετάσχει σε κάποιο ματς του Ολυμπιακού Β' για να βρει ρυθμό, κάτι που φέρεται να είχε ζητήσει από μόνος του μετά την επισημοποίηση της επιστροφής του στο Λιμάνι.

 


Ψάχνουν... νέο Τσιμίκα στις μεταγραφές


Στο μέτωπο των μεταγραφών, είναι γνωστό ότι προτεραιότητα του Ολυμπιακού αποτελεί η προσθήκη ενός αριστερού μπακ, ενώ έχουν αναπτυχθεί διάφορα σενάρια αναφορικά με την πιθανότητα απόκτησης στόπερ ή κεντρικού μέσου, αν και από τους Ερυθρολεύκους δεν έχει διαρρεύσει/επιβεβαιωθεί το παραμικρό.


Εκτός από τους παίκτες που θα έρθουν για να προσφέρουν άμεσα, πληροφορίες αναφέρουν πως οι Πειραιώτες έχουν εστιάσει και στον εντοπισμό ταλέντων με προοπτικές για το μέλλον.


Συγκεκριμένα, πηγές επισημαίνουν ότι ο Πέδρο Μαρτίνς πραγματοποίησε συνάντηση με διοικούντες του Ολυμπιακού και συμφώνησαν να συνεχίσουν το επιτυχημένο μοντέλο των τελευταίων ετών. βάσει του οποίου οι Ερυθρόλευκοι αποκτούν ταλαντούχους παίκτες και τους δουλεύουν με σκοπό να αναδειχθούν σιγά σιγά σε πρωταγωνιστές.


Αυτό συνέβη με τον Κώστα Τσιμίκα, που σήμερα διαπρέπει στη Λίβερπουλ, και πολλούς ακόμα ποδοσφαιριστές. Κάποιοι, όπως οι Σισέ, Μπα και οι δύο Καμαρά είναι βασικά στελέχη του Ολυμπιακού, ενώ υπάρχουν κι άλλοι που αποτελούν πρότζεκτ για το μέλλον, όντες πρωταγωνιστές στη Β' ομάδα (Κωστή, Μαρίνος, Μπαγκαλιάνης, Βοΐλης, Νίκολιτς και όχι μόνο).



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απόφαση ΣΟΚ για τον Παναθηναϊκό - "Πανηγυρίζουν" στον Ολυμπιακό - Μόλις ανακοινώθηκε!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags