Facebook Pixel ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Έκπληξη στην ΑΕΚ με τον χαφ - Πήρε προβάδισμα ο Ολλανδός - Δεν... αντέχει στον ΠΑΟ ο Διούδης!
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-14 20:05:00

Έκπληξη στην ΑΕΚ με τον χαφ - Πήρε προβάδισμα ο Ολλανδός - Δεν... αντέχει στον ΠΑΟ ο Διούδης!

Οι Μιχείες
Έκπληξη στην ΑΕΚ με τον χαφ - Πήρε προβάδισμα ο Ολλανδός - Δεν... αντέχει στον ΠΑΟ ο Διούδης!

Στην Ένωση δουλεύουν μία νέα περίπτωση, παράλληλα με Μπαρμπόσα! Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του νέου ποδοσφαιριστή που έχουν ξεχωρίζει και πώς προσπαθούν να κλείσουν το deal; Τι συνέβη με την πρόταση της Λέγκια στο Τριφύλλι για τον Έλληνα γκολκίπερ και γιατί θέλει να φύγει;

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Δυο θέματα με... άρωμα παρασκηνιου, σε μεταγραφικές υποθέσεις βεβαίως βεβαίως, που αφορούν Παναθηναϊκό και ΑΕΚ.

Το ένα έχει να κάνει με πολύ δυνατό follow up της απίστευτης προσφοράς της Λέγκιας για τον Διούδη, που έχει έντονο μανατζερικό υπόβαθρο και... μπλέκει μέχρι και τον...Ρος (τον ομοσταβλο του, πρώην στοπερ του Αρη, που πουλήθηκε το καλοκαίρι στο πολωνικό κλαμπ.

Και το άλλο μια αποκάλυψη για νέα εμφάνιση υποψήφιου μέσου για την ΑΕΚ, που είναι Ολλανδός αλλά δεν παίζει στο ολλανδικό πρωτάθλημα...

1/ΑΕΚ: έφαγε το πρώτο 15νθημερο του Γενάρη, δηλαδή την μισή χειμερινή μεταγραφική περίοδο, χωρίς την προσθήκη του (απαραίτητου) κεντρικού χαφ. Μεσούσης της σεζόν και οι λύσεις που κυκλοφορούν στην αγορά δεν είναι πολλές ενώ συγχρόνως τα  "φίλτρα" που μπαίνουν περισσότερα, κάτι που αυτομάτως ανεβάζει και τις τιμές! Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως οι "κιτρινόμαυροι" υπεύθυνοι εστιάζουν βασικά σε υποθέσεις παικτών που μπορούν να έρθουν δανεικοί για  6 ή 18 μήνες και οψιόν αγοράς το καλοκαίρι ή τον επόμενο Γενάρη. Επίσης σε ελεύθερους αλλά που ήταν ενεργοί στις ομάδες τους μέχρι τον Δεκέμβριο. Δύσκολα πράγματα και τα μεν και τα δε στην αναζήτηση της ΑΕΚ, τα οποία χρειάζονται τον χρόνο τους. Άρα... υπομονή, τύχη/ρίσκο και καλή διαπραγμάτευση!

2/ΑΕΚ: μπορεί στην Γαλλία νέα σημερινά δημοσιεύματα να θεωρούν βέβαιο μέχρι τέλος του μήνα τον δανεισμό του Ντανίλο Μπαρμπόσα από την Νις στην Ένωση, αυτό όμως, δεν στερεί από τους "κιτρινόμαυρους" την δυνατότητα να εξατάζουν, δουλεύουν κι άλλες υποθέσεις μέσων. Ήδη το τελευταίο 45νθήμερο έχουν γραφτεί αρκετά ονόματα 6αριώνκαι 8αριών, διαφορετικών χαρακτηριστικών και εθνικοτήτων. Κάποιοι έχουν... γειωθεί και κάποιοι άλλοι ...χάθηκαν. Η τελευταία όμως, πληροφορία... από χέρι που έφτασε στην στήλη, αφορά new entry (από την περασμένη Παρασκευή) υποψηφιότητα μέσου, η οποία δουλεύεται με πάσα μυστικότητα. Το μόνο επιπλέον που μπορούσαν να μου πουν είναι οτι πρόκειται για Ολλανδό χαφ, που δεν αγωνίζεται όμως, στο πρωτάθλημα της χώρας του!!     

3/ΛΕΓΚΙΑ-ΔΙΟΥΔΗΣ : έγινε...viral η πρόταση της πολωνικής ομάδας για τον Διούδη αφού όπως διέρρευσε δεν προέβλεπε άμεσα οικονομικά ανταλλάγματα, όσον αφορά στον Παναθηναϊκό, παρά μόνο μελλοντικά (από μπόνους μέχρι ποσοστά) ή συγκεκριμένη ανταλλαγή!!! Ο διεθνής Έλληνας κίπερ μπορεί να έχει καταντήσει η ρεζέρβα του Μπρινιόλι στους "πράσινους", αλλά οι τελευταίοι δεν είναι δα και σε τέτοια... απόγνωση ώστε να τον δώσουν τζάμπα, μόνο και μόνο για να γλιτώσουν το συμβόλαιό του. Μιλάμε άλλωστε για έναν 29χρονο , με χρηματιστηριακή αξία 1.500.000 ευρώ, που είναι στην 3άδα των γκολκίπερ της Εθνικής Ελλάδας! Βέβαια από την άλλη η Λέγκια είναι σε δεινή οικονομική θέση και όπως μας μετέφερε χαρακτηριστικά - ασφαλώς και με δόση βερμπαλισμού, ακριβώς για να καταδείξει το προβλημά της - έμπειρος Έλληνας ατζέντης που έχει συνεργαστεί με τους Πολωνούς: " η Λέγκια τώρα μόνο ελεύθερους μπορεί να πάρει ενώ της έχουν προταθεί... δεκάδες απo την Super League. Για τον Διούδη δεν θα μπορούσε να προσφέρει πάνω από 47.000 ευρώ ως tranfer fee"!!!

4/ΛΕΓΚΙΑ-ΔΙΟΥΔΗΣ : ο διεθνής Έλληνας κίπερ είναι εμφανές πλέον πως δεν αντέχει να λογίζεται ως αναπληρωματικός στον Παναθηναϊκό. Και κυρίως σε αυτή την ηλικία να μην αγωνίζεται, μετά μάλιστα από τις σεζόν που έχει κάνει. Δεν το βρίσκει σωστό για την συνέχεια της καριέρας του, δεν το αντέχει προφανώς και ο εγωισμός του. Σε αυτή την περίπτωση λογικό είναι την... γκρίνια και την πίεση του να την απορροφούν οι εκπρόσωποί του! Κι από τους οποίους λογικό είναι να ζητάει να του φέρουν ομάδες και να πάνε προτάσεις στον Παναθηναϊκό. Κάπως έτσι άλλωστε εξηγείται και η... επικοινωνία της τελευταίας εβδομάδας, με συγκεκριμένα ΜΜΕ να... προαναγγέλουν πως έρχονται επίσημες προτάσεις από το εξωτερικό για τον Διούδη!! Ούτε φυσικά είναι τόσο συμπτωματικό πως αυτή, η πρώτη που ήρθε, ήταν από την Λέγκια. Δηλαδή από την πολωνική ομάδα, στην οποία το περασμένο καλοκαίρι ο ατζέντης του άσου, Χρήστος Δημητριάδης, έκανε το deal για την πώληση του Λίντσει Ρός, του στόπερ του Άρη! Ο Ρός άλλωστε είναι ομόσταβλος με τον Διούδη. Η προσφορά βέβαια απορρίφθηκε , οπότε περιμένουμε πλέον να δούμε την επόμενη ομάδα που θα σκάσει για τον Διούδη. Οπως πάλι προαναγγέλθηκε!! Άραγε θα είναι από την Ολλανδία ή την Τουρκία;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Να επιστρέψει στην πραγματικότητα η ΑΕΚ - Άλλα περιμέναμε από Γιαννίκη - Θέλει έστω έναν χάφαρο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags