Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Τρίβουν τα χέρια" τους στον Ολυμπιακό - Έρχονται... 15 εκατομμύρια - "Ατυχία" με Ρόνι Λόπες
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-11 16:55:00

"Τρίβουν τα χέρια" τους στον Ολυμπιακό - Έρχονται... 15 εκατομμύρια - "Ατυχία" με Ρόνι Λόπες

του Παναγιώτη Νικολάου
"Τρίβουν τα χέρια" τους στον Ολυμπιακό - Έρχονται... 15 εκατομμύρια - "Ατυχία" με Ρόνι Λόπες

Ποιος ετοιμάζεται για μεγάλη πώληση και ποιος αποχωρεί το καλοκαίρι! Οι ειδήσεις που... έβγαλε το παιχνίδι των Πειραιωτών με τη Σαχτάρ, για ποιον παίκτη υπάρχει ενδιαφέρον και έντονη φημολογία για πρόταση από το εξωτερικό και το μέλλον των Ονιεκούρου-Λόπες.

Ολυμπιακός: Πoλύ απειλητικός ήταν ο Σισέ ως αριστερός μπακ, στο φιλικό με τη Σαχτάρ, καθώς για μια ακόμα φορά ο υψηλόσωμος άσος έδειξε ότι φέτος είναι η χρονιά του. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι, μάλιστα, που σχολίασαν ότι σε σχέση με τον Ρέαμπτσιουκ ήταν πιο απειλητικός, ενώ σε κάποιους θύμισε και το πώς ανεβοκατέβαινε ο αριστερός μπακ στον Ολυμπιακό την εποχή του Tσιμίκα!

 

Εμείς θα συμπληρώσουμε κάτι ακόμα: Ο Σισέ είναι δεξιοπόδαρος, το καλό του πόδι δεν είναι το αριστερό, αν και έχει καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια για να μάθει να παίζει και με το αριστερό!

 

Είναι επιδραστικός στο παιχνίδι τής ομάδας του, δείχνει ότι μπορεί να καλύψει περισσότερες από μία θέσεις, ενώ δεδομένα φέτος είναι ο καλύτερος στόπερ του Ολυμπιακού. Ίσως αυτός να είναι ο λόγος που το ρεπορτάζ αναφέρει ότι μπορεί να φέρει μίνιμουμ 15 εκατ. ευρώ το προσεχές καλοκαίρι στα ταμεία του συλλόγου, δεδομένου ότι βρίσκεται στη λίστα αρκετών ομάδων...


 

Στο φιλικό που έδωσε ο Ολυμπιακός με τη Σαχτάρ, μάλιστα, υπάρχει ένα μεγάλο "αχ" που έμεινε στα χείλη ανθρώπων που βρίσκονται κοντά στην ομάδα. Γιατί ο Ρόνι Λόπες έδειξε την κλάση του στην ευκαιρία που πήρε και, υπό προϋποθέσεις, θα μπορούσε να ήταν μια περίπτωση που η ομάδα θα την "έψαχνε" για να συνεχίσει στην ομάδα.

 

Δεδομένα η κλάση του είναι μεγάλη, αλλά στο Λιμάνι ήρθε μετά από μια δύσκολη περίοδο στην καριέρα του και, ίσως, να μην πήρε τι ευκαιρίες που άξιζε. Ειδικά όταν πήρε τόσες πολλές ευκαιρίες ο Ονιεκούρου, αν και όλη τη σεζόν σέρνεται. 

 

Για την ιστορία ο Νιγηριανός εξτρέμ φαίνεται ότι μετράει ώρες στο Λιμάνι, καθώς ακόμα και στο φιλικό με τη Σαχτάρ η εικόνα του ήταν απογοητευτική και, όπως υποστηρίζουν άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις στην ομάδα, πολύ δύσκολα θα έχει άλλη ευκαιρία...
 


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εξτρέμ που θα ξεσηκώσει το Καραϊσκάκη - "Μπαλαδόρος" με γεμάτη καριέρα και... τζάμπα! (Vid)
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags