Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: "Δεν φταίει μόνο ο Μαρτίνς για τον Ολυμπιακό - Εκεί χρειάζεται αλλαγές" - Πρόβλεψη για το πρωτάθλημα!
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-28 17:27:00

"Δεν φταίει μόνο ο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό - Εκεί χρειάζεται αλλαγές" - Πρόβλεψη για το πρωτάθλημα!

του Γιώργου Κτενά
"Δεν φταίει μόνο ο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό - Εκεί χρειάζεται αλλαγές" - Πρόβλεψη για το πρωτάθλημα!

Το λάθος με τον Ελ Αραμπί και ο... πραγματικός Φορτούνης που χρειάζονται οι Πειραιώτες. Ο Νίκος Καραγεωργίου σχολιάζει την πρόκριση του ΠΑΟΚ στο Γ. Καραϊσκάκης, την δήλωση του Πορτογάλου προπονητή μετά το φινάλε και τις αλλαγές που χρειάζονται το καλοκαίρι οι Ερυθρόλευκοι.

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Τη ρεβάνς Κυπέλλου στο Γ. Καραϊσκάκης και τα απόνερα της πρόκρισης του Δικέφαλου σχολίασε, μέσω του sportdog, ο Νίκος Καραγεωργίου.

Ο πεπειραμένος τεχνικός, που βρίσκεται πολλά χρόνια στα γήπεδα και γνωρίζει καλά τα μυστικά της μπάλας, αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια στον Πέδρο Μαρτίνς και την παρουσία του στην Ελλάδα, στις αλλαγές που χρειάζονται οι Πειραιώτες την επόμενη αγωνιστική περίοδο και απάντησε αν θεωρεί ότι μπορούν οι Ερυθρόλευκοι να χάσουν το φετινό πρωτάθλημα.

"Ο ένας φοβόταν τον άλλο - Μέτρια ματς Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ - Πετυχημένος ο Μαρτίνς"

"Και τα δύο ματς ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ για το Κύπελλο ήταν μέτρια, εκτός από το δεύτερο ημίχρονο στο Καραϊσκάκη που άνοιξε λίγο το παιχνίδι και έδειξαν οι ομάδες ότι έχουν επιθετική διάθεση. Χωρίς να φοβηθούν βγήκαν πιο μπροστά και δημιούργησαν ευκαιρίες. Αυτή ήταν η εικόνα, από πλευράς τακτικής, καθώς ο ένας φοβόταν τον άλλον. Όταν απελευθερώθηκαν οι παίκτες με τις επιθετικές ικανότητες, που δεν συμμετέχουν στα τακτικά θέματα, άλλαξε και η εικόνα του ματς", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο, στο sportdog, ο πεπειραμένος τεχνικός.

Πώς σχολιάζετε την ατάκα τού Μαρτίνς μετά τη λήξη του ματς ότι αναλαμβάνει την ευθύνη;

"Είναι σοβαρό το θέμα, δεν ξέρω για ποιο λόγο ο Μαρτίνς βγήκε και ανέλαβε την ευθύνη - Όπως κάνει τακτικά το τελευταίο διάστημα. Την ευθύνη την έχουν όλοι όσοι ασχολήθηκαν με το χτίσιμο του φετινού Ολυμπιακού, όχι μόνο ο Μαρτίνς. Δεν ήταν εκείνος που ξέραμε τα προηγούμενα χρόνια ο Ολυμπιακός, ίσως να έχει και άλλες προεκτάσεις αυτή η δήλωση. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλο καράβι και όταν αποτυγχάνει δημιουργούνται εξελίξεις. Πάντως ο Μαρτίνς θεωρώ ότι είναι επιτυχημένος, έχει δώσει πολλά τόσο στον Ολυμπιακό όσο και στο ελληνικό ποδόσφαιρο".

"Εκεί χρειάζεται αλλαγές ο Ολυμπιακός - Αραμπί, Μασούρας και Γκάρι"

Στον Ολυμπιακό μιλούν όλοι για αλλαγές πια - Πού χρειάζονται να γίνουν αυτές οι αλλαγές;

"Εγώ είμαι προπονητής και βλέπω όσα βλέπει όλος ο κόσμος - Θέλω να πω ότι δεν είμαι ο πλέον ειδικός να μιλήσω για αυτό. Υπάρχουν άνθρωποι που βρίσκονται στην ομάδα, ασχολούνται με αυτά, γνωρίζουν την κατάσταση, μπορούν να ενημερώσουν υπεύθυνα για τις αλλαγές που χρειάζονται. Αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι στα πλάγια της αμυντικής διάταξης χρειάζονται αλλαγές, χρειάζεται καλύτερους εξτρέμ, χρειάζεται έναν οργανωτή, έναν Φορτούνη στα καλά του δηλαδή για να δίνει πράγματα".

Στο θέμα τού επιθετικού, με το συμβόλαιο του Αραμπί μάλιστα να ολοκληρώνεται, τι πιστεύετε;

"Ο Ολυμπιακός έχει επιθετικό και, μάλιστα, πολύ καλό: Τον Αραμπί. Αλλά εναντίον τού ΠΑΟΚ δεν ήταν στη βασική 11άδα. Όταν μπήκε όμως έδειξε ότι είναι πολύ καλός φορ. Στα αριστερά της επίθεσης ο μασούρας, επίσης, είναι πολύ ικανός για να στηριχτεί πάνω του ο Ολυμπιακός, ενώ και ο Γκάρι Ροντρίγκες έδειξε ότι προσπαθεί και τα καταφέρνει καλά. Αλλά χρειάζεται να υπάρχει ένα καλό σύνολο, δεν φτάνουν μόνο ένας ή δύο παίκτες που να κάνουν τη διαφορά".

Τέλος, θέλω να μου πείτε αν συμμερίζεστε την άποψη που υπάρχει σε κάποιους κύκλους ότι η κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος είναι ακόμα ανοιχτή.

"Είναι λίγα τα παιχνίδια για να συμβεί κάτι τέτοιο και μεγάλη η διαφορά στη βαθμολογία. Λίγο να ξεφύγουν από τον αποκλεισμό στον Ολυμπιακό και να προετοιμαστούν σωστά, αμέσως έχουν την ποιότητα για να πάρουν τα παιχνίδια και να συγκεντρώσουν τους βαθμούς που χρειάζονται". 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Να γίνει ο Ολυμπιακός που αγάπησαν άπαντες - Τελευταίος να φύγει ο Μαρτίνς - Όχι άλλους τεμπέληδες

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags