Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Ο ΠΑΟΚ καταθέτει μήνυση κατά του Τάκη Τσουκαλά! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-28 23:28:00

Ο ΠΑΟΚ καταθέτει μήνυση κατά του Τάκη Τσουκαλά! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ο ΠΑΟΚ καταθέτει μήνυση κατά του Τάκη Τσουκαλά! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα όσα είπε ο γνωστός οπαδός του Ολυμπιακού σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση κατά του Δικεφάλου του Βορρά μετά το ντέρμπι της Τετάρτης, οδηγούν τις δύο πλευρές στα δικαστήρια.

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Οι "σκληρές" εκφράσεις του Τάκη Τσουκαλά για τον ΠΑΟΚ, τους οπαδούς του και τη Θεσσαλονίκη προκάλεσαν την αντίδραση των διοικούντων του Δικεφάλου.

Συγκεκριμένα, οι επιτελείς του ΠΑΟΚ αναμένεται να καταθέσουν αύριο (29/4) μηνυτήρια αναφορά προς τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών κατά του Τάκη Τσουκαλά. Η αναφορά περιγράφει τους συκοφαντικούς και ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς (μαζί με το οπτικοακουστικό υλικό), επισημαίνοντας πως βάσει του άρθρου 41ΣΤ παρ. 6 του Ν. 2725/1999, δύνανται να παροτρύνουν, υποκινήσουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αδικημάτων βίας στον αθλητισμό, και προς τούτο συνιστούν ποινικό αδίκημα.

Κοινοποιείται επίσης και στο ΕΣΡ, από το οποίο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζητά να διενεργήσει έλεγχο και επιβολή σχετικών ποινών σε βάρος του καταγγελλόμενου και της πλατφόρμας.

Ο γνωστός οπαδός του Ολυμπιακού μίλησε χρησιμοποίησε υβριστικούς και ρατσιτσικούς χαρακτηρισμούς κατά των φιλάθλων του ΠΑΟΚ στην εκπομπή που παρουσιάζει.

«Εμείς εδώ είμαστε. Εσείς κρύβεστε όποτε χάνετε και δεν παίρνετε τηλέφωνο. Ποτέ δεν έχει κρυφτεί η εκπομπή μ@@@@@. Γ@μ@ την Βουλγαρία σας. Για θυμίστε μου έχει γίνει ποτέ να μην κερδίσει ο Ολυμπιακός και να μην έρθουμε; Ποτέ. Εσείς όμως μ@@@@@ δεν παίρνετε τηλέφωνο. Είτε είστε ΠΑΟΚ είτε ότι ομάδα είστε γ@μ@ το σπίτι σας γ@μ@. Λοιπόν ακούστε κάτι. Έπρεπε να φάτε πέντε γκολ. Έτσι δεν είναι  ή κάνω λάθος; Κάνω λάθος ρε μ@@@@@; Μιλάτε ρε Βούλγαροι; Να σας λέω Βούλγαρους ή Σκοπιανούς; Που είστε και προδότες. Τι από τα δύο σας βολεύει ;Ή κ@λογυφτοι ή κ@λοτουρκοι; Λοιπόν ακούστε κάτι: Φάνηκε ποιος είναι καλύτερος», είπε μεταξύ άλλων ο Τάκης Τσουκαλάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Στην παγίδα Λουτσέσκου ο Ολυμπιακός - Επτά μεταγραφές - Μακάρι για ΠΑΟΚ να φύγει ο Μαρτίνς"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags