Facebook Pixel ΑΕΚ: Βρήκε χάφαρο ο Αλμέιδα! «Διώχνει» τρεις – Δελεαστική πρόταση
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-19 08:38:00

Βρήκε χάφαρο ο Αλμέιδα! «Διώχνει» τρεις – Δελεαστική πρόταση της ΑΕΚ

Sportdog Team
Βρήκε χάφαρο ο Αλμέιδα! «Διώχνει» τρεις – Δελεαστική πρόταση της ΑΕΚ

Ο παίκτης είναι στη λίστα του Αργεντινού προπονητή της Ένωσης, ο οποίος πλέον αναμένεται να πιάσει άμεσα δουλειά και να προχωρήσει τον σχεδιασμό της ομάδας του Δικέφαλου αετού.

ΑΕΚ: Το όνομά του ήρθε στο προσκήνιο πριν μερικές ημέρες από τα αργεντίνικα ΜΜΕ! Απ' ότι φαίνεται υπάρχει καπνός. Η ΑΕΚ γλυκοκοιτάζει την περίπτωση του 31χρονου αμυντικού μέσου, Ροντρίγκο Αλιέντρο, της Κολόν Σάντα Φε.

Το συμβόλαιο του Αλιέντρο εκπνέει στο τέλος του Ιουνίου και η ομάδα της Αργεντινής επιθυμεί να τον διατηρήσει στο ρόστερ της. Για τον ποδοσφαιριστή ενδιαφέρεται και η Μπόκα Τζούνιορς, ενώ όπως τονίζουν τα ΜΜΕ της Αργεντινής υπάρχει και η δελεαστική πρόταση της ΑΕΚ, καθώς όπως αναφέρουν τον ζήτησε ο Ματίας Αλμέιδα.

«Όλα ανοικτά για Αλιέντρο που βρίσκεται στην ατζέντα Αλμέιδα» αναφέρει σήμερα η «Ώρα των Σπορ». Σημειωτέον, ότι η Ένωση θα πραγματοποιήσει αρκετές αλλαγές σε αυτές τις θέσεις, καθώς οι Σιμόες και Σάκχοφ είναι προς αποχώρηση μετά την ολοκλήρωση των συμβολαίων τους, ενώ "ψάχνεται" και η φόρμουλα για την αποχώρηση του Λε Ταλέκ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags