Facebook Pixel Ολυμπιακός: Οριστική εξέλιξη με Έλληνα παίκτη του Ολυμπιακού - Παρουσιάστηκε από ομάδα του εξωτερικού (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-13 19:54:00

Οριστική εξέλιξη με Έλληνα παίκτη του Ολυμπιακού - Παρουσιάστηκε από ομάδα του εξωτερικού (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Οριστική εξέλιξη με Έλληνα παίκτη του Ολυμπιακού - Παρουσιάστηκε από ομάδα του εξωτερικού (ΦΩΤΟ)

Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή Έλληνα άσου των Ερυθρόλευκων με τον ίδιο το απόγευμα της Τετάρτης (13/7) να παρουσιάζεται από σύλλογο του εξωτερικού όπου θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν.

Απόλλωνας Λεμεσού: Στην κυπριακή ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του, σαν δανεικός, ο Δημήτρης Πινακάς, που το απόγευμα της Τετάρτης (13/7) παρουσιάστηκε φορώντας της φανέλα της ομάδας, με τον ίδιο την περασμένη χρονιά με τον Ολυμπιακό Β' να έχει σε 22 συμμετοχές στη Super League 2, 5 γκολ και 2 ασίστ.

«Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ανακοινώνει την συμφωνία με την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Δημήτρη Πινακά (01/09/2001) υπό τη μορφή δανεισμού μέχρι τον Ιούνιο του 2023.

Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός ξεκίνησε την καριέρα του από τις υποδομές της ΑΕ Λάρισας, με την οποία συμπλήρωσε 37 συμμετοχές, πετυχαίνοντας επτά γκολ.

Στη συνέχεια, ο ποδοσφαιριστής μεταγράφηκε στον Ολυμπιακό Πειραιώς και την αγωνιστική περίοδο 2021-22, σημείωσε πέντε γκολ σε 22 συμμετοχές με τον Ολυμπιακό Β’», αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Απόλλωνας Λεμεσού.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags