Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Αριστερός μπακ, χαφ και εξτρέμ - Τον… σκοτώνουν τρία εκατομμύρια - Γι’ αυτό τον θέλει ο Μαρινάκης"
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-14 19:25:00

"Αριστερός μπακ, χαφ και εξτρέμ - Τον… σκοτώνουν τρία εκατομμύρια - Γι’ αυτό τον θέλει ο Μαρινάκης"

του Γιώργου Κτενά
"Αριστερός μπακ, χαφ και εξτρέμ - Τον… σκοτώνουν τρία εκατομμύρια - Γι’ αυτό τον θέλει ο Μαρινάκης"

Όνομα έκπληξη από Αγγλία για Ολυμπιακό, ένας ακριβός πολυθεσίτης! Ποιος είναι ο 22χρονος άσος που βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα των Πειραιωτών; Τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά και το ενδιαφέρον από άλλες ομάδες.

Ενδιαφέρον για τον 22χρονο άσο της Μπάρνσλεϊ, Κάλουμ Στάιλς, έχει δείξει ο Ολυμπιακός καθώς ο διεθνής Ούγγρος άσος φαίνεται ότι είναι ξεχωριστή περίπτωση.

Η τιμή του βρίσκεται πάνω από τα 3 εκατ. ευρώ, παρότι η ομάδα του συμμετέχει στην Ligue1, καθώς ο αριστεροπόδαρος άσος που είχε 46 ματς, 6 γκολ και 3 ασίστ στο πρωτάθλημα που τελείωσε, είναι αξιόλογη περίπτωση.

Το sportdog επικοινώνησε με τον Αντώνη Τσούτη, δημοσιογράφο που γνωρίζει άριστα όλες τις κατηγορίες του αγγλικού πρωταθλήματος, προκειμένου να συλλέξουμε περισσότερες αγωνιστικές πληροφορίες για τον νεαρό άσο.

"Σταρ στην ομάδα του - Αριστερός φουλ μπακ - Έπαιξε και εξτρέμ - Φέτος τον έβαλε στον άξονα"

"Είναι ο σταρ της Μπάρνσλεϊ, ομάδα που ως μέγεθος ήταν πολύ μικρό για Τσάμπιονσιπ αλλά πήγε στα πλέι οφ πρόπερσι. Ο Στάιλς είναι παίκτης που ξεκίνησε ως αριστερό φουλ μπακ, σε τριάδα στόπερ, και έπαιζε λίγο και ως εξτρέμ. Φέτος όμως τον έβαλε και στον άξονα, τον έβαλε και σε τριάδα πίσω από επιθετικό, έπαιξε όλες τις θέσεις πλην στόπερ και δεξιά. Είναι αριστεροπόδαρος, παίζει την πλευρά αλλά και στη μεσαία γραμμή", ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος.

"Σκοτώνει παίκτες η Μπάρνσλεϊ - Δεν είναι για τον άξονα στον Ολυμπιακό - Μέχρι τη Σουόνσι"

Η τιμή του είναι πάνω από τα 3 εκατ. ευρώ παρότι η ομάδα του συμμετέχει στη Ligue1.

"Για τον συγκεκριμένο δεν θα το απέκλεια. Γιατί απλούστατα είναι ο καλύτερος παίκτης αυτή τη στιγμή στην ομάδα. Αλλά η Μπάρνσλεϊ θα… σκοτώσει παίκτες, ήδη έχει δώσει τους δύο καλύτερους επιθετικούς της".

Στον Ολυμπιακό θα τον έβλεπες τα πλάγια ή στον άξονα;

"Δε νομίζω για τον άξονα στον Ολυμπιακό. Θα μπορούσε να παίξει κατά συνθήκη, αλλά πιστεύω στη γραμμή ταιριάζει περισσότερο. Εκεί παίζει καλύτερα, εκεί είναι η θέση του".

Αξίζει ο Ολυμπιακός να ασχοληθεί με την περίπτωσή του;

"Δε νομίζω ότι δεν υπάρχουν Έλληνες ποδοσφαιριστές σε αυτό το στιλ, δεν το καταλαβαίνω γιατί να δώσει τόσα χρήματα για να πάρει κάποιον Ούγγρο που παίζει στην Αγγλία. Ίσως είναι μια κίνηση στο πλαίσιο ότι έχει μπει στην αγγλική αγορά πια ο Μαρινάκης. Γενικά, πάντως, είναι παίκτης για να πάει μέχρι τη Σουόνσι - Διάβασα ότι τον ήθελε και η Φούλαμ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα υπέρβαση Μαρινάκη - Μεταγραφή από το "πάνω ράφι" - Υπογράφει σε ομάδα έκπληξη ο Σεμέδο

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags