Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΑΕΚ: "Στέλνουν" Φορτούνη σε μεγάλη ελληνική ομάδα - Ανατροπή στην ΑΕΚ, φέρνει 4ο χαφ και τρία στόπερ!
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-14 23:49:00

"Στέλνουν" Φορτούνη σε μεγάλη ελληνική ομάδα - Ανατροπή στην ΑΕΚ, φέρνει 4ο χαφ και τρία στόπερ!

GOALάρες by Εvaggelistis
"Στέλνουν" Φορτούνη σε μεγάλη ελληνική ομάδα - Ανατροπή στην ΑΕΚ, φέρνει 4ο χαφ και τρία στόπερ!

Ποιοι πρώην Πράσινοι - δυνατά ονόματα - αρνήθηκαν πρόταση της ΑΕΛ; Αποκαλυπτικά παρασκήνια στο Sportdog.gr για τις τελευταίες κινήσεις στη Λάρισα μετά την άφιξη των Ταυλαρίδη-Βενέτη, το νέο σχέδιο στην Ένωση λόγω Γαλανόπουλου και η μεταγραφική... υπέρβαση Καρυπίδη στον Άρη.

Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Νέες αποκλειστικότητες για ΑΕΛ, για το πότε θα ανακοινωθούν οι Ταυλαρίδης - Βενέτης, για το ποιος συμφώνησε να αναλάβει προπονητής αλλά και για το πως συμπληρώθηκε το τιμ των "βυσσινί" μετά από δυο ηχηρά "όχι" παλαίμαχων "πράσινων" παικτών

Διπλή αποκάλυψη για Άρη: οι οικονομικές λεπτομέρειες του super deal για Μανού Γκαρσία αλλά και για το μεγάλο... ελληνικό μεταγραφικό όνειρο του Καρυπίδη, που δεν το παρατάει και είναι ο Κώστας Φορτούνης.

Και στην ΑΕΚ μπορεί να...πήγε ο Πινέδα αλλά μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας θα κινηθεί για την απόκτηση και 4ου χαφ, που θα έχει συγκεκριμένη αποστολή και θα προορίζεται για το ροτέισον!

Ο "Ευαγγελιστής" έχει τα θέματα

1/AEΛ: να δώσουμε συνέχεια στις ... αποκλειστικότητες με το ρεπορτάζ των "βυσσινί", μετά την αποκάλυψή μας για την  "μεταγραφή" Στάθη Ταυλαρίδη.  Την Δευτέρα θα ανακοινωθούν οι Βενέτης - Ταυλαρίδης, που θα είναι το δίδυμο των τεχνικών διευθυντών. Θυμίζω πως για την θέση "έπαιξε" και του Νίκου Νταμπίζα. Όσον αφορά στην άκρη του πάγκου, εκεί θα καθίσει ο Παναγιώτης Γκουτσίδης (για χρόνια δίπλα στον Γιώργο Παράσχο)! Έχει κλείσει κι αυτός εδώ και λίγες ημέρες αλλά παρέμενε ανοικτό το θέμα του βοηθού του. Είχε γίνει πρόταση στον Μελισσά αλλά τελικά δεν δέχτηκε και την θέση τελικά θα την πάρει ο Βεργώνης. Παλιός παίκτης κι αυτός της ΑΕΛ και συνεργάτης την περασμένη σεζόν του κόουτς Δερμιτζάκη στην Βέροια. Γκουτσίδης - Βεργώνης , λοιπόν, θα είναι o head και ο asistant coach. Με το τιμ να συμπληρώνεται με τον προπονητή τερματοφυλάκων. Εκλεκτός ήταν ο Τζόρβας, ο οποίος όμως, αρνήθηκε την πρόταση που του έγινε και έτσι το... χρίσμα δόθηκε στον Τζενάμο!

2/ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ: μπορεί να φέρνει από την Χιχόν τον σπουδαίο Μανού Γκαρσία για την θέση του επιτελικού μέσου, ένα ακόμη καλοκαιρινό Μπαμ του Άρη, με  αγορά και συμβόλαιο μάλιστα 700.000 ευρώ όσον αφορά στς ετήσιες αποδοχές του Ισπανού μέσου, αλλά δεν έχει σκοπό να μείνει σε αυτά (μην ξεχνάμε πως στο "Βικελίδης" περιμένουν και τον Ζερβινιό). Υπάρχει άλλωστε και ο...Αύγουστος για τον ιδιοκτήτη του Άρη, που έχει πάντα και ένα ...ελληνικό μεταγραφικό όνειρο, το οποίο ακούει στο όνομα Κώστας Φορτούνης! Για τον κορυφαίο Έλληνα μέσο και μεγάλη αδυναμία του, λέγεται πως ο "Κάρυ" θα το...παλέψει, δείχνοντας υπομονή και επιμονή! Και μπορεί να ελπίζει, όσο τουλάχιστον ο Φορτούνης δεν βρίσκει προτάσεις από το εξωτερικό και μένει στον Ολυμπιακό όπου πλέον δεν τον θέλουν κι αποτελεί ξένο σώμα. Υπάρχουν μάλιστα κάποιοι στην ελληνική πιάτσα agents που μέσα στην εβδομάδα  πρόβλεπαν πως στο τέλος ο Φορτούνης θα πάει στον Άρη! H στήλη θα κρατήσει βέβαια μικρό καλάθι γιατί είναι πολύ δύσκολη και περίπλοκη υπόθεση. Συγχρόνως όμως, θα... αφήσουμε ανοικτά  για προσεχώς μέσα στο καλοκαίρι τόσο του Φορτούνη για Άρη, όσο και το να αποχωρήσει/πουληθεί τελικά από τον Άρη ο Μαντσίνι...

3/"ΑΝΤΙ-ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ": ο αρχικός μεταγραφικός προγραμματισμός των "κιτρινόμαυρων" προέβλεπε την απόκτηση τριών βασικών μέσων με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που ζητούσε ο Ματίας Αλμέιδα. Και όντως του πήγαν οι Γιόνσον-Γκατσίνοβιτς-Πινέδα. Το αρχικό πλάνο , λοιπόν, ήθελε να πορεύεται με μπακ απ τους Σιμάνσκι/Γαλανόπουλο/Μανταλο. Πλέον όλα δείχνουν πως η Ένωση αναγκαστικά θα κινηθεί μετά την ολοκλήρωση του βασικού σταδίου της προετοιμασίας και για ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ 4ου χαφ. Και ο οποίος θα προορίζεται για το βασικό ροτέισον, από την στιγμή που υπάρχει αυτή η αρνητική εξέλιξη με τον Κώστα Γαλανόπουλο. Όπως μπορεί ακόμη να μην έχει πάρει τον πρώτο της βασικό στόπερ και να ψάχνει για δυο, αλλά στο τέλος πιθανότατα να κλείσει την καλοκαιρινή μεταγραφική σεζόν έχοντας αποκτήσει 3 στόπερ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Αριστερός μπακ, χαφ και εξτρέμ - Τον… σκοτώνουν τρία εκατομμύρια - Γι’ αυτό τον θέλει ο Μαρινάκης"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags